Kosten bagage


Sinds 1 april 2014 is bij bijna elke reis de ruimbagage exclusief. De prijzen van ruim- en handbagage variëren sterk per touroperator en luchtvaartmaatschappij.

Ruimbagage

Ruimbagage is bij de meeste reizen niet inbegrepen en dien je daarom zelf tijdens of na de boeking bij te boeken. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen, tegen betaling van de servicekosten.

Afhankelijk van het gewicht en de bestemming, zijn de prijzen vastgesteld. Touroperators en luchtvaartmaatschappijen behouden zich het recht om de prijzen op elk gewenst moment te veranderen. Dit betekent dat wij geen standaard prijzen kunnen weergeven.

Voor de meest actuele informatie omtrent de ruimbagage voor jouw reis, raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen direct voor jou nakijken of ruimbagage bij jouw reis is inbegrepen.

Handbagage

Handbagage is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen gratis. Over het algemeen mag je één stuk handbagage per persoon meenemen. Het maximaal toegestane gewicht varieert tussen 8kg en 12kg. Check voordat je op vakantie gaat het overzicht van de regels per luchtvaartmaatschappij met betrekking tot handbagage.

 

Wil je meer informatie over ruim- en handbagage? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen!