Hallo allemaal!

Mijn naam is Nina Lips, ik ben 18 jaar oud en ik studeer in Rotterdam. Op dit moment loop ik stage bij Tjingo. Tijdens de zomer van 2016 heb ik een cruise gemaakt door Alaska met de Holland America Line. Ik vloog vanaf Amsterdam naar Vancouver, Canada. Eenmaal in Vancouver scheepten wij in op de MS Zaandam uit Rotterdam. Dit is een groot schip, met veel activiteiten aan boord want je zit ook een paar dagen op zee. Na het inschepen in Vancouver brachten we een dag  door op zee, voordat we aan kwamen in Tracy Arm Fjord in de Verenigde Staten. Later kwamen we langs, Juneau, Skagway, Glacier Bay, Ketchikan en uiteindelijk weer terug in Vancouver.

Cruisen is echt aan te raden. Je ziet zoveel in een keer. Alaska is zo mooi. Ook zijn er dagen dat je van het schip af gaat, en excursies gaat doen. Ik ben zelf met ons gezin in een klein vliegtuigje over de Tracy Arm Fjord gevlogen. Dit was heel mooi om te zien. In Juneau gingen op zee met een bootje om walvissen te spotten. Ik heb zelf heel veel walvissen gespot en het was prachtig om te zien en een hele ervaring! Later kwamen we aan in Ketchickan, een hele oude stad. Dit kun je ook goed zien aan de huizen.

De cruise naar Alaska was prachtig. Wij zijn daarna nog 2 weken langs met z’n allen Alaska doorgetrokken. Ik raad iedereen aan om te gaan cruisen in Alaska! Vraag je offerte nu aan bij Tjingo en wij stellen met liefde de ideale cruisereis voor u samen!