checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
19 februari 2021

5 mooiste stranden in Europa

Stranden.. Breed, smal, witter dan wit, zwart van de lava, met enorme rotspartijen of uitgestrekte duinen. Wij houden ervan, in welke vorm dan ook. In deze blog vind je Europa’s mooiste stranden. Deze horen écht thuis op je vakantiebucketlist!
1. Elafonisi Beach - Kreta

Europa’s eigen bountystrand. Wie heeft de Malediven nodig als je Elafonisi Beach hebt.. Kraakhelder water en witter dan wit zand. Met de kinderen is het hier perfect. Ook snorkelaars komen aan hun trekken dankzij het heldere water. Het strandje is gemakkelijk te bereiken per auto, boot of bus. Sla deze mooie locatie niet over en ga deze keer op vakantie naar Kreta, sowieso een goede keuze als je het mij vraagt.
2. Falesia Beach - Portugal

Vlakbij Albufeira in Portugal vind je Falesia Beach. Begrensd door gigantische oranje rotspartijen, is dit brede en langgerekte strand een plaatje om te zien. Zie jij jezelf hier al liggen?
3. Fig Tree Beach - Cyprus

Fig Tree Beach in Protaras is een populair strand met prachtig blauw ondiep water. Je kan zelfs naar een klein eilandje zwemmen dat vlakbij de kust ligt. Echt rustig is het niet, maar ze zeggen dat het zó mooi is, dat je het niet erg zal vinden om te delen. Met het gouden zand, azuurblauw water en genoeg gezellige bars en parasolletjes om onder te relaxen, zou dat zo maar eens waar kunnen zijn.
4. Cirali Beach - Turkije

Cirali Beach in Turkije is maar liefst drie kilometer lang. Hierdoor heb je genoeg plekjes om te kiezen, met zowel een drukker als rustiger gedeelte. Je kan hier ook perfect zeeschildpadden spotten, dit is namelijk een van de stranden waar ze hun eieren leggen. Ga overdag relaxen op een van de rustige plekjes en ’s avonds laat je je verwennen met een lekkere cocktail in een van de restaurants op het drukkere gedeelte. Turkije wacht op je. Aan dit geweldige strand overnachten? Wij weten dé plek, vraag het snel onze klantenservice!
5. Zlatni Rat - Kroatië

Het lijkt wel we in een tropisch oord zijn beland, maar dan op slechts twee uur vliegen. Dit strand in Kroatië kan niet mooier. In dit gedeelte van Kroatië vind je sowieso kristalheldere wateren, charmante dorpjes en veel boutiquehotels. Op Brac vind je het unieke Zlatni Rat. Door de stroming kan de vorm veranderen. Gaat deze op jouw bucketlist?
.