checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
13 juni 2013

Infinity pools om bij weg te dromen

Prachtige uitzichten, pure luxe en een gevoel van oneindigheid – dit zijn de zogenaamde ‘infinity pools’. Wij laten jou vandaag de vijf mooiste zien.

1.    Gloria Palace Royal, Gran Canaria

Ver weg voor een panoramisch uitzicht? Dat hoeft niet, op circa 4 uur vliegen vindt u al hotel Gloria Palace Royal. Dit viersterrenhotel is gelegen op een klif en biedt u een adembenemend uitzicht. Dit hotel heeft niet voor niets een beoordeling van 9,3!

2.    Ubud Hanging Gardens, Bali

Een oase van rust in het hart van de rijstvelden van Bali. Het infinity pool van dit hotel geeft u het gevoel dat u boven de vallei zweeft. Ontdek daarnaast ook Ubud, het culturele centrum van het eiland!

3.    Cavo Tagoo, Mykonos

Het Cavo Tagoo hotel is gebouwd op een natuurlijke rots met een indrukwekkend uitzicht over Mykonos. Het hotel biedt de perfecte combinatie van comfort, luxe en stijl. Vlakbij het bruisende hart van het eiland, Mykonos-stad!

4.    Paloma Club Sultan, Turkije

Paloma Club Sultan bevindt zich tussen twee prachtige baaien in de Turkse badplaats Özdere. Dit luxe hotel is ideaal voor een gezinsvakantie, met natuurlijk een zwembad dat gelijk in het oog springt. Het hotel heeft een beoordeling van 8,7.

5.    Lindos Blu, Rhodos

Hotel Lindos Blu is een ‘couples only’ hotel in de plaats Lindos, op het eiland Rhodos. Dit schilderachtige plaatsje is de ideale locatie voor een romantische vakantie. Geniet samen van een cocktail in het prachtige infinity pool! Dit hotel heeft een beoordeling van 9,3.