ACTIE: geen aanbetaling bij Corendon en TUI!
X
checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
24 september 2013

Jetset vakantie

Één keer in de wereld van beroemdheden en sterren duiken,  wie droomt daar niet van? Wie weet, daar waar beroemdheden graag bijkomen in de zon, kan je er wellicht maar zo één tegenkomen. Wij hebben ons begeven onder de rijken  en stellen jullie de hotspots van de sterren voor.

Saint TropezFrankrijk
Het vissersdorp aan de Franse kust is sinds de jaren 50 de ontmoetingsplaats in Europa voor vele sterren.  De michelin-sterren, exclusieve hotels, kapitale villa’s en dure jachten spot je aan de lopende band. Wie over het nodige geld beschikt, kan met de jetset feesten tot in de late uurtjes. Met een beetje geluk laat zich op een van de mega jachten aan de Cote d’azur een beroemdheid zien.

Jetset_2

Marbella Spanje
Antonio Banderas is hier vaak te gast, Roger Moore komt hier graag en bijna altijd weer met aanhang:  De rijken komen op de strandpromenade van de Costa del  Sol samen, waar het dan sterren kijken is. Huizen in Andalusische stijl en het met winkels bezaaide oude centrum fascineren niet alleen de doorsnee vakantieganger. Een tip voor sterrenspotters: in het “Olivia Valère”  laten de superrijken de champagnekurken knallen. Overdag is Nikki beach de hotspot, een van Costa del Sol’s meest exclusieve strandclubs. Het is een prachtig strand met rotsen en kristalhelder water. Neem wel een goedgevulde portemonnee mee: een zonnebed huren kost hier €300,- per dag.

jETSET_3

Sardinië- Italië
Hoe meer afgeschermd, des te meer sterren: Vele afgelegen strandjes van Sardinië zijn alleen per boot bereikbaar. Het eiland heeft daardoor sinds jaren een sterrengarantie in de zomermaanden. Wat dacht je van Namoi Campell en Roberto Cavalli? Zij zijn alleen verzot op het eiland. Dit komt onder andere door de helderblauwe zee en fijne zandstranden zoals aan de Costa Smeralda. Porto Cervo heeft een jachthaven en een winkelstraat met de vele dure merken als Yves Saint Laurent en Gucci.

Jetset_4

Ibiza Spanje
Het eiland van de rijken en de schoonheden is bekend om zijn wilde feestjes en sensationele stranden. Als sterren dj’s als David Guetta optreden, blijft niemand stil zitten. Dikwijls mengen de prominenten zich hier onder het feestvolk. Dagelijks wordt aan het strand van Las Salinas bijgetankt voor het volgende avondje clubbing. Dus: Ogen op de strandpromenade!

Jetset_5

Dubrovnik Kroatië
Aan de Balkan is luxe nog betaalbaar. Steeds meer beroemdheden ontdekken de afgelegen stranden aan de Adriatische kust. En daarbij het wonderschone, autovrije oude centrum van Dubrovnik. Niet voor niets wordt Dubrovnik vanwege zijn schoonheid ook wel de parel van de Adriatische zee genoemd. De stad staat ook op de wereld erfgoedlijst van UNESCO.