Winkelen in Londen, cosmopolitans drinken net zoals in de serie Sex and the City of genieten van een wellness hotel? Een vakantie zonder man, maar met een vriendin, zus, moeder of dochter is een totaal andere ervaring. Tjingo heeft drie mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Voor fashionistas

1156446445Ga naar Portobello Road voor vintage en tweedehands kleding of neem een kijkje tussen de originele accessoires en sieraden van Camden Market – Londen is een paradijs voor rommelmarkt fans. Mag het iets meer zijn? Het Ala Moana in Hawaii is het grootste openlucht winkelcentrum ter wereld. Een stukje modehistorie en verschillende exposities vindt u in het Fashion Museum in Amsterdam.

Net zoals in de serie

1157091125Fan van de serie Sex and the City? Voor de echte fans is er een tour in de stad New York. Deze tour neemt u mee naar de belangrijkste filmmomenten van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte. Cosmopolitans, The Plaza Hotel, The Magnolia Bakery, een feest van herkenning voor de fans!

Genieten van wellness

Wellness-iStock_000016731242Large-312x207Toe aan rust en ontspanning? Tjingo heeft verschillende hotels die gespecialiseerd zijn in spa & wellness. Wat dacht u bijvoorbeeld van Spa & Wellness Resort Adler Thermae in Toscane? Of geniet u liever van de Turkse zon in Holiday Point Spa Wellness? Tot slot gaat u voor een van de grootste spa’s van Europa naar hotel Novi Spa in Kroatië.