Informatie over Playa del Ingles

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Playa Del Ingles

Optimaal genieten in Playa del Inglés. Het eiland Gran Canaria is een populaire bestemming voor mensen die graag dit subtropische deel van Spanje bezoeken op vakantie. Playa del Inglès is daarbij erg in trek. Het prachtige strand, de mooie duinen, de befaamde promenade en de vele uitgaansgelegenheden maken het tot een ideale vakantiebestemming om optimaal van te genieten!

Prachtige ligging aan het strand

Playa del Inglés ligt aan de zuidkust van Gran Canaria in een zeer fraaie omgeving tussen de plaatsen Maspalomas en San Agustín. Er is een beschermd natuurgebied te vinden, de Dunas Maspalomas. Het duingebied loopt over in woestijnachtig gebied. Aan de andere kant kent Playa del Inglés ook een druk centrum met honderden winkels, de weg naar Las Palmas en talloze uitgaansmogelijkheden in de autovrije centra. Voor de meeste toeristen is het vooral belangrijk dat zij tijdens hun vakantie in Playa del Inglés van een lang zandstrand kunnen genieten. Op zo’n 10 kilometer van de badplaats ligt een dierentuin die de moeite van een bezoek waard is.

U vliegt via vliegveld Las Palmas

Vanaf Amsterdam, Eindhoven en Groningen is het ongeveer 4,5 uur vliegen naar vliegveld Las Palmas. Van daaruit is het 27 kilometer reizen naar uw vakantie in Playa del Inglés.

Heerlijk fijnzand op het uitgestrekte strand

Het Playa del Inglés-strand bestaat uit fijnzand en strekt zich uit langs een groot deel van de badplaats. Daarnaast is er in het noordoosten nog het Cochino-strand te vinden met eveneens fijnzand. De toiletten, douches en voetendouches zijn hier gratis. Voor het gebruik van ligbedden en parasols moet u betalen.

Ideaal voor zonliefhebbers

In januari is de gemiddelde maximumtemperatuur 20 graden en daardoor is een vakantie in Playa del Inglés prima als overwintering. In de zomer is het gemiddeld 28 graden. De zomers zijn er droog en warm, terwijl de winters mild zijn. Er valt maar weinig regen en het aantal zonuren is hoog. Liefhebbers van de zon kunnen dus uitstekend terecht op vakantie in Playa del Inglés!

Meer dan genoeg te doen

In en rondom uw vakantie in Playa del Inglés zijn diverse bezienswaardigheden te vinden. Bijvoorbeeld waterpretparken, de duinen van Maspalomas en het openluchtmuseum Mundo Aborigen. Op ongeveer 10 kilometer ten noorden van de badplaats ligt de dierentuin Palmitos Park. Hier vindt u ondermeer een vlindertuin, diverse vogelsoorten, vissen en een pelikanenmeer. Wilt u wat meer actie? Ga dan tijdens uw vakantie naar het themapark Sioux City op 14 kilometer van Playa del Inglés! U kunt ook een boottocht, jeepsafari of helikoptertour over het eiland maken.

Eerst sporten, dan uitgaan

Veel duikliefhebbers kiezen voor Playa del Inglés vanwege de goede duikmogelijkheden. Als u van squash of tennis houdt, kunt u hier ook prima vertoeven. Golfen kan op 15 kilometer van de badplaats. Houdt u van lekker eten uitgaan? Dan is een vakantie in Playa del Inglés zeker iets voor u! Er zijn meer dan 200 restaurants in de plaats en al bijna evenveel discotheken en bars. Er zijn zelfs Nederlandse bars te vinden in het centrum Gran Chaparral!

{{mapsController.name}} op de kaart