Informatie over Sharm el Sheikh

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Sharm El Sheikh

Voor een relaxte vakantie in Egypte: Sharm el Sheikh.
Bent u op zoek naar een zonnige en veelzijdige vakantie? Sharm el Sheikh heeft in dat geval alles wat u zoekt. Witte zandstranden, een blauwe zee en natuurlijk prachtig weer. De luxe hotels zullen uw verwachtingen te boven gaan en zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Egypte. De stad zelf is netjes en verzorgd en bestaat uit verschillende toeristische centra. Het zeewater is helder en zeer geschikt om in te duiken. Als u van lekker eten houdt zult u hier vele uitstekende restaurants ontdekken en ook na het ondergaan van de zon is Sharm el Sheik nog zeer levendig. Wat voor vakantie u dus ook wilt, Sharm el Sheikh voldoet aan al uw wensen!

Kristalheldere zee met koraal

De populaire badplaats Sharm el Sheikh is gelegen op het Egyptische schiereiland Sinaï. Op dit zuidelijke puntje ontmoeten de Rode Zee en de Golf van Akaba elkaar. De zee wordt hier gevormd door helder en kalm water. Combineer dat met prachtige stranden en heerlijk weer en u begrijpt dat dit de ideale plek is voor een vakantie. Sharm el Sheikh is langgerekt en beslaat een groot kustgebied, met vele koraalriffen in zee. Het is daarom ook zeer populair voor liefhebbers van een duikvakantie.

Prima bereikbaar

Sharm el Sheikh heeft een eigen luchthaven. Eenmaal geland kunt u vanaf hier gemakkelijk verder reizen naar het hotel of de accommodatie waar u uw vakantie in Sharm el Sheikh zult vieren. De vlucht vanaf Schiphol duurt ongeveer 5 uur. Dit kan iets langer zijn wanneer u een tussenlanding maakt.

Lekker lui op het strand

Tijdens uw vakantie in Sharm el Sheikh zult u ontdekken dat deze kustplaats vele heerlijke stranden heeft. Aan het kristalheldere water vindt u overal zandstrand, zodat u hier heerlijk kunt wandelen en de kinderen goed kunnen spelen. Omdat de meeste hotels hier een eigen privéstrand hebben, wordt er voor de openbare stranden vaak entree gevraagd.

Zonneschijn en waterpret

Naast prachtige stranden en een mooie, helderblauwe zee is het schitterende weer natuurlijk ook een goede reden voor een vakantie in Sharm el Sheikh. Met een gemiddelde maximum temperatuur van 29 graden is het hier alle dagen heerlijk weer. Ook de temperatuur van het zeewater is altijd zeer aangenaam. De regenjas en paraplu kunt u ook thuis laten want gemiddeld valt er in Sharm el Sheikh slechts zo’n 5 mm regen per jaar.

Beleef het veelzijdige Egypte

Behalve het strand en uw comfortabele hotel valt er nog meer te bekijken tijdens uw vakantie. Sharm el Sheikh kent zowel moderne als oudere gedeeltes. In Na’ama Bay vindt u het toeristische centrum met vele winkeltjes, restaurants en terrassen. Maar het oude centrum The Old Market is ook zeker de moeite van een bezoekje waard. Voor de natuurliefhebbers is nationaal park Nas Mohammed een aanrader, hier kunt u ook prachtig duiken. Wie wat avontuurlijker is ingesteld kan ook de woestijn in per kameel, quad of op een jeepsafari.

Geen saaie momenten in Sharm el Sheikh

Het is natuurlijk heerlijk om tijdens uw vakantie dagenlang op het strand of bij het zwembad te liggen. Even bijkomen van alle drukte thuis en alleen maar genieten van de zon. Maar als u eens een dagje wat actiever wilt doorbrengen zijn er op vakantie in Sharm el Sheikh ook vele mogelijkheden. Veel hotels beschikken over een tennisbaan en fitnessruimte en ook op het strand is er natuurlijk genoeg te doen op het gebied van watersport, zoals duiken, kitesurfen en parasailing. Ook in de avonduren is er veel mogelijk. Er zijn vele bars en terrasjes en ook het nachtleven is bruisend dankzij de verschillende disco’s.

{{mapsController.name}} op de kaart