Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Kosten bagage

Ruimbagage

Sinds 1 april 2014 is bij bijna elke reis de ruimbagage exclusief. De prijzen van ruim- en handbagage variëren sterk per touroperator en luchtvaartmaatschappij. 

Afhankelijk van het gewicht en de bestemming, zijn de prijzen vastgesteld. Touroperators en luchtvaartmaatschappijen behouden zich het recht om de prijzen op elk gewenst moment te veranderen. Dit betekent dat wij geen standaard prijzen kunnen weergeven.

Ruimbagage is bij de meeste reizen niet inbegrepen en dien je daarom zelf tijdens of na de boeking bij te boeken. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen, tegen betaling van de servicekosten.

Voor de meest actuele informatie omtrent de ruimbagage voor jouw reis, raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen direct voor jou nakijken of ruimbagage bij jouw reis is inbegrepen.

Handbagage

Handbagage is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen gratis. Hierop zijn enkele uitzondering waarover u hieronder meer kunt lezen. Over het algemeen mag je één stuk handbagage per persoon meenemen. Het maximaal toegestane gewicht varieert tussen 8kg en 12kg. Check voordat je op vakantie gaat het overzicht van de regels per luchtvaartmaatschappij met betrekking tot handbagage. 

Ryanair & Condor

Bij Ryanair en Condor is zeer beperkt handbagage inbegrepen. Dit is een kleine tas van 40x20x20 cm. Tegen betaling kun je extra handbagage bijboeken. Dit kan na het boeken via onze klantenservice.

Wil je ruimbagage meenemen bij Ryanair? Boek dit dan direct bij. Wanneer je na het boeken pas ruimbagage bijboekt zijn deze tarieven verdubbeld.

Wil je meer informatie over ruim- en handbagage? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen!