checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau

Corona maatregelen Sint Maarten

Reizen naar Sint Maarten is mogelijk. Het land heeft kleurcode geel. Bij terugkeer vanaf Sint-Maarten in Nederland hoef je niet in thuisquarantaine, hoef je geen negatieve COVID-19 test en geen negatieve sneltest te laten zien. 

Wij proberen de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden, maar het is altijd goed om het actuele reisadvies via wijsopreis te checken.


Wat heb je nodig?

  • Iedereen (dus ook kinderen) die naar Sint Maarten reist moet voor vertrek een gezondheidsverklaring (verklaring in het Engels) invullen. Ouders moeten dit voor hun kinderen invullen. Naast de gezondheidsverklaring moeten alle reizigers vanaf 10 jaar ook een negatieve PCR-test die 72 uur voor vertrek is afgenomen uploaden via de website van de overheid van Sint Maarten. Per e-mail ontvangt u dan een voorlopige toestemming om naar Sint Maarten te reizen. Deze voorlopige toestemming kunt u het beste uitprinten want deze moet u bij binnenkomst kunnen laten zien.
  • Bij aankomst op Sint Maarten moet u de voorlopige toestemming en de negatieve PCR-test kunnen laten zien.
  • Het afsluiten van een COVID-19 verzekering is verplicht voor alle reizigers naar Sint Maarten. Kijk voor meer informatie op de lokale website van Sint Maarten (informatie in het Engels).
  • Reizigers zijn verplicht een ziektekostenverzekering te hebben. Het is sterk aanbevolen om een aanvullende reisverzekering af te sluiten die ook COVID-gerelateerde kosten tijdens uw verblijf op Sint Maarten dekt.

  • Lokale maatregelen 
    Ben je nog op zoek naar een mooie vakantie naar Sint Maarten? Wacht dan niet langer en boek!