Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Het bedrijf

Tjingo is gevestigd in Rotterdam en bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam geregistreerd onder de naam Reas Reizen. 

Tjingo is een onafhankelijke reisonderneming en werd in 2005 opgericht onder de naam Vakantiekaart. In december 2009 is Vakantiekaart verder gegaan onder de naam Tjingo. 

Het team van Tjingo bestaat uit ruim 15 gedreven reisfanaten die dagelijks klaar staan om u te helpen bij het zoeken en boeken van uw droomvakantie. Onze medewerkers werken al vele jaren in de reisbranche en zorgen er voor dat u van een welverdiende vakantie kunt genieten! 

Mocht het onverhoopt toch misgaan tijdens uw vakantie om welke reden dan ook? U heeft bij een ANVR/ SGR - aangesloten reisbureau uw reis geboekt. U staat er dus niet alleen voor en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u te assisteren en bij te staan. Ook wanneer u terug bent van uw vakantie en u onverhoopt en onverwacht toch een klacht mocht hebben staat uw reisbureau voor u klaar! Uw voordeel is dan dat uw reisbureau zich zal inzetten om uw klacht(en) voor u op te lossen. Ervaring leert ons dat wij als reisbureau vaak meer voor elkaar krijgen dan wanneer een klant direct met de touroperator contact heeft. 

Op Tjingo.nl treft u al het aanbod van de meeste touroperators/ leveranciers. U boekt bij Tjingo de reis voor dezelfde prijs als bij de touroperator, maar bijvoorbeeld geen administratiekosten waardoor u nog steeds voordeliger uit bent dan bij de touroperator. Daarnaast krijgt u daarvoor ook nog eens de service van het beste reisbureau van Nederland! 

Wanneer u boekt via Tjingo.nl tonen wij u ook altijd alleen de voordeligste deals. Een vakantie kan bijvoorbeeld door 3 verschillende touroperators/ leveranciers worden aangeboden, maar bij Tjingo tonen wij u alleen de voordeligste. En let op, want dit kan per datum en zelfs per vertrekduur verschillen! Dit scheelt u dus enorm veel uitzoekwerk, en daar houden wij van bij Tjingo! 

Het succes van Tjingo is niet zonder reden. Het concept is namelijk helder en eenvoudig: u krijgt dezelfde reis, maar dan wel voor de beste prijs en met de beste service!