Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

De prijzen van touroperators en leveranciers worden met een kleine vertraging geleverd. De actuele prijs wordt opgeroepen op het moment dat je de prijs aanklikt in de prijstabel. 

Als je doorklikt vanuit de prijstabel controleren wij de actuele beschikbaarheid en prijs extra in het systeem van de touroperator of leverancier. De prijsberekening die je vervolgens onderaan de kassabon krijgt te zien, is de prijsberekening die op dat moment actueel door de touroperator is bevestigd.

Als je  dus daadwerkelijk gaat boeken, kijken wij in het reserveringssysteem van de touroperator, zodat we zeker weten dat de prijs klopt en Tjingo echt die prijs kan garanderen.

De prijstabel is indicatief en geeft prijzen weer op basis van de voordeligst mogelijke boeking. Onderaan de kassabon kan dus een groot verschil ontstaan ten opzichte van de prijstabel. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal reizigers en de kamerbezetting.

Soms komt het voor dat de actuele prijzen wel bij ons bekend zijn, maar dat je zelf  nog de oude prijzen online ziet. In dat geval raden wij je aan de cookies van je browser te verwijderen of de prijs via een andere browser op te zoeken.

Categorie: