Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Moet je nog overleggen met je reisgezelschap? Heeft de baas je nog geen vrij gegeven? Of twijfel je nog? Dan kun je, in de meeste gevallen, een vrijblijvende optie op de reis nemen. Of dit mogelijk is is afhankelijk van bij wie we de reis boeken en wanneer de reis vertrekt.

Is dit mogelijk? Dan vraagt Tjingo de touroperator om de reis even voor je vast te houden. Indien je de reis toch wilt boeken, hoeft je niet bang te zijn dat de reis intussen al is uitverkocht. 

Een optie nemen op reizen binnen 6 weken voor vertrek en samengestelde reizen is niet mogelijk.

Wil je een optie? Bel, chat of e-mail ons dan gerust. Of vul het optieformulier in. Tjingo zal de optie dan per e-mail aan je bevestigen middels een optiebevestiging. Wij geven je daarin een uiterlijke optiedatum door. Wanneer je besluit niet te reserveren, geef dit dan uiterlijk voor het verstrijken van de optietermijn door. Dit kan per e-mail of telefonisch. Vernemen wij voor die datum niets dan wordt de boeking automatisch definitief. Een optie is dus zeer handig, maar let op dat de termijn niet verloopt! Wens je na deze datum de reis te annuleren dan kunnen hier annuleringskosten aan verbonden zitten.

Let op! Je dient dus zelf tijdig aan Tjingo door te geven dat de optie vervalt en de boeking niet doorgaat. Bij geen bericht van uw kant, blijft de boeking staan.

Categorie: