checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau

Over Tjingo
 

Hier vindt u een algemene beschrijving van Tjingo, wie we zijn en wat we doen. Tjingo is een onafhankelijke reisonderneming, in 2005 opgericht onder de naam Vakantiekaart en in 2009 verder gegaan als Tjingo.

Het team van Tjingo bestaat uit ruim 15 gedreven reisfanaten die dagelijks klaar staan om u te helpen bij het zoeken en boeken van uw droomvakantie. Onze medewerkers werken al vele jaren in de reisbranche en zorgen er voor dat u van een welverdiende vakantie kunt genieten! 

Onderstaand vindt u meer informatie over Tjingo:

Onder het bedrijf vindt u een omschrijving van het concept van Tjingo. 

Tjingo groeit snel en heeft daarom altijd wel vacatures. Wilt u bij ons aan de slag? Kijk dan snel bij de vacatures!

Bent u elders voordeliger uit? Dan krijgt u van Tjingo het verschil terug en meer! Onder matsgarantie leest u hoe overtuigd wij zijn van ons mooie product.

Bent u onverhoopt niet tevreden over Tjingo zelf, over een Service Partner of over uw vakantie? Dan vragen wij u vriendelijk uw klacht te melden conform onze klachtenprocedure. Alleen via deze procedure zijn wij in staat uw klacht optimaal te honoreren. Ook kunnen wij zo onze toekomstige service aan u en anderen verbeteren.

Wij zijn blij dat u onze site bezoekt. Toch zijn aan uw bezoek enkele gebruikersvoorwaarden verbonden. U vindt dergelijke voorwaarden op iedere verzorgde website. Het is altijd van belang deze Gebruiksvoorwaarden even goed door te lezen.

Tjingo is gevestigd in Almere op de Luidsprekerstraat 6 postcode 1322AX. Tjingo is onderdeel van de Reas Travel Group. De Reas Travel Group is ingeschreven in het KvK register onder nummer KvK 24152265.