Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Wanneer je vluchtschema bekend is tonen wij deze op de website. Zijn de vluchttijden nog niet bekend dan worden ze getoond als ‘00:00 - 00:00’. Enkele weken voor vertrek worden deze tijden bekend gemaakt.

Je vindt je vluchttijden ook terug op je boekingsbevestiging en reisbescheiden. Houd er ernstig rekening mee dat vluchttijden altijd sterk onder voorbehoud zijn en kunnen wijzigen. Dit kan een wijziging zijn van 10 minuten, maar ook enkele uren. In (gelukkig) zeldzame gevallen kan ook een vluchtdag- of luchthavenwijziging plaatsvinden. Compensatie vanuit de touroperator is hiervoor niet mogelijk. We kunnen wel samen met je kijken naar andere vluchten, mogelijk tegen een meerprijs. Houd er dan rekening mee dat ook deze tijden dan onder voorbehoud zijn.

De vluchttijden op de reisbescheiden die je een week voor vertrek ontvangt zijn leidend. Buiten twee weken voor vertrek worden wij vaak niet door de leverancier op de hoogte gebracht van vluchtwijzigingen. Houd hiervoor de informatie van de luchtvaartmaatschappij zelf in de gaten door bijvoorbeeld bij hen in te loggen.

Je kunt ook kijken of de website van de luchthaven of op Teletekst, maar de informatie van de luchtvaartmaatschappij zelf is leidend.

Categorie: