Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Geef altijd je gehele eerste voornaam en volledige achternaam volgens paspoort op. Een eventuele tweede of derde voornaam invullen is niet nodig, tenzij deze op het paspoort met een koppelteken staat zoals bijvoorbeeld Jean-Louis.

 Schrijf eventuele tussenvoegsels helemaal uit (geen 'vd' maar 'van den'). Ook eventuele accenten zoals ë, ï of é laat je weg. Deze worden niet vermeld op het ticket.

Ben je getrouwd/geregistreerd en heb je de naam van je partner aangenomen? Vul dan je geboorte- of meisjesachternaam in zoals deze op het paspoort of je ID-kaart staat vermeld. De gegevens zoals ingevuld komen op je reisdocumenten te staan en moeten overeenkomen met het document dat u aan de grens en bij het inchecken laat zien.

Reis je met kinderen of baby's, zorg er dan voor dat je de geboortedata correct aan ons doorgeeft. De leeftijden zijn van groot belang in verband met eventuele kortingen. Houd er rekening mee dat niet de leeftijd op de dag van boeking geldt, maar de leeftijd op de dag van vertrek!

Het is ook belangrijk dat je deze gegevens bij het boeken direct goed invult omdat wij na het boeken kosten in rekening moeten brengen als er iets gewijzigd moet worden. Deze kosten worden aan ons opgelegd door de touroperator of leverancier en moeten wij daarom doorberekenen.

Categorie: