checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
01 mei 2020

Reisorganisatie TUI en Droomparken zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Klanten die een voucher hebben ontvangen vanwege een geannuleerde vakantie in het buitenland, kunnen deze nu ook gebruiken voor een vakantie in eigen land bij Droomparken.

TUI gaat de vakantiewoningen van Droomparken aanbieden variërend van luxe villa’s tot hippe Tiny Houses.

Omdat reizen naar het buitenland voor klanten van TUI dit jaar nog onzeker is, kunnen klanten die dat willen, de TUI-vouchers gebruiken om toch op vakantie te gaan op een veilige en verantwoorde wijze. De vijftien vakantieparken van Droomparken liggen op prachtige locaties verspreid over Nederland en voldoen aan alle richtlijnen die de overheid stelt in het kader van de COVID-19-crisis.

Reizen naar het buitenland is op dit moment nog onzeker en klanten hebben toch de behoefte hun zomervakantie vast te leggen, met een voorkeur voor een omgeving dicht bij huis. Ook willen zij zekerheid over toepassing van de vereiste veiligheidsmaatregelen, Droomparken kan die garanderen. Na veel annuleringen aan het begin van de Covid-19 crisis, ziet Droomparken nu dat er weer geboekt wordt voor de zomer en het najaar. Een vakantie in eigen land als veilig en vertrouwd alternatief voor het onzekere buitenland.

Tot op dit moment bood TUI accommodaties aan op een aantal veelal kleinschalige parken. Door de samenwerking met Droomparken wordt dit aanbod enorm verrijkt.

Wil jij jouw coronavoucher inleveren op één van deze prachtige vakantieparken?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit kan telefonisch op het nummer 088-6655999
Of via een mail te sturen naar info@tjingo.nl
Of een offerte-aanvraag indienen via deze link.