Informatie over Playa de Muro

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Playa De Muro

Topvakantie in Playa de Muro. Zon, zee, strand en prachtige cultuur zijn dé ingrediënten die Playa de Muro tot een ideale vakantiebestemming maken. Ook in de omringende stadjes is veel te beleven en de inwoners zijn erg gezellig!

In het noordoosten van Mallorca

Playa de Muro is een geliefde bestemming bij toeristen, de stad is gelegen op het Spaanse Mallorca, een van de Balearen-eilanden. Playa de Muro ligt in het noordoosten van Mallorca. Het stadje Puerto de Alcudia grenst aan Playa de Muro. De hoofdstad Palma ligt op ongeveer 60 kilometer afstand.

Slechts twee uur vliegen

Als u op vakantie naar Playa de Muro gaat kunt u dat gemakkelijk met het vliegtuig doen. Vanaf Nederland vertrekken er veel vluchten naar Mallorca met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Son Sant Joan is het meest gebruikte vliegveld in Mallorca, gelegen vlak naast de hoofdstad Palma. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 2 uur vliegen naar Palma. Van hieruit kunt u met een transfer naar Playa de Muro reizen, dit duurt ongeveer een uur. Ook gaan er bussen of kunt u een auto huren op het vliegveld.

Strand van 5 kilometer lang

Als u op vakantie in Playa de Muro bent, zit u wat strand betreft goed. Playa de Muro heeft een strand dat ongeveer 5 kilometer lang is. Op bepaalde stukken zijn er rotsen te vinden op het strand maar veelal is het een prachtig zandstrand. Het water loopt rustig af, dus voor kinderen is dit zeer geschikt. De faciliteiten op het strand zijn ook goed, er zijn overal parasols en zonnebedden te huur.

Zelfs het zeewater is warm in Playa de Muro

Op vakantie in Playa de Muro heeft u te maken met een Mediterraan zeeklimaat, dit betekent zachte winters en warme zomers. Vooral 's zomers zijn er heel veel uren zon, het is 's avonds dus ook nog lang lekker weer. De temperatuur van het zeewater ligt 's winters rond de 15 graden, in de zomer stijgt deze tot de 24 graden. De zomer is het beste seizoen om naar Playa de Muro te reizen, de temperatuur is dan het hoogst. In de lente is het ook al lekker weer en kunnen de temperaturen oplopen naar de 30 graden.

Genoeg te bewonderen

Alcudia is een stadje dat een paar kilometer van Playa de Muro verwijderd is. In het oude stadsgedeelte kunt u prachtige gebouwen met Romeinse en Moorse invloeden bewonderen. S’Albufera is een groot beschermd natuurpark in Playa de Muro waar u doorheen kunt wandelen of fietsen, de natuur is er erg mooi. Ook is er voor kinderen genoeg te beleven. Zo kunt u naar het attractiepark Zoolandia of een dagje afkoelen in het grote waterpark.

Entertainment op ieder moment van de dag

Op vakantie in Playa de Muro wordt er op ieder moment van de dag gezorgd voor entertainment. In de cafés en restaurants maar ook op straat worden veel avond shows gegeven. Als watersportliefhebber zit u hier ook goed, jetskiën, banaanvaren, het kan hier allemaal. Ook kunt u op uw vakantie in Playa de Muro een boottocht maken in een glasbodemboot, een heel bijzondere ervaring.

{{mapsController.name}} op de kaart