Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Wanneer je een offerte aanvraagt of een reis boekt, geef dan aan welk(e) kamertype(s) je wilt aanvragen en hoeveel. Denk hierbij ook aan de kamerindeling; wie komt bij wie op de kamer?  Soms kan een andere indeling invloed hebben op de reissom. Vaak zitten er restricties aan het aantal volwassenen of kinderen dat in een bepaald kamertype mag verblijven.

Geef altijd je gehele eerste voornaam en volledige achternaam volgens paspoort op. Een eventuele tweede of derde voornaam invullen is niet nodig, tenzij deze op het paspoort met een koppelteken staat zoals bijvoorbeeld Jean-Louis.

 Schrijf eventuele tussenvoegsels helemaal uit (geen 'vd' maar 'van den'). Ook eventuele accenten zoals ë, ï of é laat je weg. Deze worden niet vermeld op het ticket.

Met deze klik heb je  een definitieve boeking gemaakt. De reis staat definitief ingeboekt bij de touroperator. Binnen 48 uur na het boeken ontvang je  van ons uw definitieve boekingsbevestiging/ factuur per e-mail. Door op deze knop te klikken accepteer je de ANVR-reizigersvoorwaarden en ben je een financiële overeenkomst met ons aangegaan.

Zodra Tjingo je reis heeft ingeboekt of gecontroleerd bij de touroperator of leverancier(s) ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt binnen 48 uur de definitieve boekingsbevestiging/ factuur per e-mail. Houd hierbij rekening met onze openingstijden.

Hier kun je alle opmerkingen, essenties en preferenties doorgeven. Wij zullen hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Voor belangrijke informatie kun je het beste even bellen.

Een reis op aanvraag houdt in dat de touroperator geen kamers en/of vliegtuigstoelen meer standaard op voorraad heeft. De ingekochte kamers en/of vliegtuigstoelen zijn al verkocht. De touroperator gaat dan proberen een kamer aan te vragen bij het hotel en/of stoelen bij de luchtvaartmaatschappij.

Moet je nog overleggen met je reisgezelschap? Heeft de baas je nog geen vrij gegeven? Of twijfel je nog? Dan kun je, in de meeste gevallen, een vrijblijvende optie op de reis nemen. Of dit mogelijk is is afhankelijk van bij wie we de reis boeken en wanneer de reis vertrekt.

Is dit mogelijk? Dan vraagt Tjingo de touroperator om de reis even voor je vast te houden. Indien je de reis toch wilt boeken, hoeft je niet bang te zijn dat de reis intussen al is uitverkocht. 

Een optie nemen op reizen binnen 6 weken voor vertrek en samengestelde reizen is niet mogelijk.

Je kunt tot ongeveer twee dagen voor vertrek nog een reis boeken via onze website. Deze periode is gedeeltelijk afhankelijk van de touroperator die uw reis verzorgt.

Houd hierbij ook ernstig rekening met onze kantoortijden. Boekingen en reisbescheiden worden handmatig gecontroleerd, verwerkt en verzonden. Boek je buiten kantoortijden via de website een reis dan kunnen je niet garanderen dat je de reisbescheiden op tijd ontvangt.

Hier vul je het telefoonnummer in van degene die Tjingo kan bellen wanneer er onverhoopt iets mis mocht gaan tijdens je vakantie en je niet meer aanspreekbaar bent, of wanneer wij je voor zeer belangrijke informatie niet kunnen bereiken. We hopen deze uiteraard niet te hoeven gebruiken!

Als je een prijs berekent op de website, wordt er direct contact gemaakt met het systeem van de touroperator. De actuele reissom wordt vervolgens weergegeven onderaan de kassabon. Kun je een prijs berekenen, dan is de reis beschikbaar.

Tjingo doet zijn uiterste best om de website zo up to date mogelijk te houden en je alleen reizen te tonen die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.