Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Indien je ontevreden bent of een klacht hebt over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de receptie van de betreffende accommodatie en aan de reisleiding ter plaatse. Mocht je het gevoel hebben dat je niet naar tevredenheid bent geholpen, dan kun je direct telefonisch contact opnemen met Tjingo of de betreffende organisatie die jouw reis uitvoert.

Omdat wij niet medisch zijn geschoold zijn mogen wij je hierover geen persoonlijk advies geven. We raden je aan contact op te nemen met je huisarts of de lokale GGD. Of een vaccinatie wel of niet is aan te raden is soms afhankelijk van je eigen gezondheidssituatie. Wanneer een land een vaccinatie verplicht stellen wij je hiervan op de hoogte. Met je huisarts kan dan worden besproken of het verstandig is om wel of niet naar dit land af te reizen.

Neem ook een kijkje op de officiële website van de overheid, RIVM.

Daar mag je wel vanuit gaan. Wanneer een bestemming onveilig is om naartoe te reizen zal het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies afgeven en word de reis geannuleerd. Bekijk tips en adviezen van de Rijksoverheid via hun website.

In eerst instantie betaal je je reissom rechtstreeks aan ons. Soms berekent een accommodatie extra kosten die alleen ter plaatse betaald kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een borg voor de kamer, toeristenbelasting, de huur van bedlinnen of een kluisje of eindschoonmaakkosten. 

Wanneer deze vooraf bij ons bekend zijn vindt je deze terug onder de ‘aanvullende informatie’ op je boekingsbevestiging. Ten alle tijde is de informatie op de website van de touroperator lijdend.