Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Bij Tjingo boeken we ook regelmatig reizen bij grote Duitse touroperators zoals Alltours, Schauinsland, en Der Touristiek/ITS/Jahn Reisen. Het is belangrijk te weten dat zij niet zijn aangesloten bij de ANVR en SGR, welke Nederlandse garantiefondsen zijn. 

Toch kun je met een gerust hart een reis van Duitse touroperators boeken bij Tjingo. Zij zijn via hun eigen Duitse gelijkwaardige organisatie gedekt. Deze dekking komt overeen met de Nederlandse.

Tjingo is aangesloten bij het Calamiteitenfonds en dat betekent dat je automatisch de Calamiteitenfondsdekking bijboekt. Dit geldt ook voor Duitse touroperators.

Voor het Calamiteitenfonds betaal je een bijdrage van €2,50 per boeking (per 9 personen). Deze bijdrage is verplicht. Meer informatie over wat een calamiteit precies inhoudt en wanneer deze leidt tot uitkering kun je vinden op de website van het calamiteitenfonds.

Informatie over de Matsgarantie kun je hier terugvinden.

Tjingo rekent €35 dossierkosten.

Soms kan een reis niet voor je doorgaan tenzij deze voldoet aan een bepaalde voorwaarde. Het gaat dan bijvoorbeeld om aanpassingen aan de kamer in verband met medische klanten of een dieet. Denk hierbij aan geen dons op de kamer of een kamer op de begane grond. Wij vragen dit dan voor je aan als medische essentie. Essenties zijn alleen op medische basis aan te vragen. 

Zodra Tjingo je reis heeft ingeboekt of gecontroleerd bij de touroperator of leverancier(s) ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt binnen 48 uur de definitieve boekingsbevestiging/ factuur per e-mail. Houd hierbij rekening met onze openingstijden.

Je kunt een reis op verschillende manieren boeken. Dit kun je zelf online doen of via onze medewerkers, zowel online als offline. Onze medewerkers kunnen telefonisch, per chat of per e-mail een boeking voor je maken. Kom je liever langs in Rotterdam of Almere? Maak dan een afspraak.

Via de zoekbalk kan je direct op zoek naar je gewenste reis. Zoek hier op hotelnaam, land, of bijvoorbeeld de streek waar je heen wilt. Wanneer je een geschikte accommodatie hebt gevonden ga je  verder naar de prijstabel.

De dagelijkse leiding van Tjingo is in handen van Sander Janssen. Tjingo is gevestigd in Rotterdam en Almere en bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam geregistreerd onder de naam Reas Reizen.

Jazeker! Tjingo is net als het stenen reisbureau bij je in de buurt onafhankelijk en zelfstandig, maar dan online. Het enige dat je zelf doet, is het uitzoeken van de reis. Maar zelfs hier kunnen wij je bij helpen!

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen zij je uitstekende service en kwaliteit leveren. Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR, zodat u geen financiële risico's loopt.

Via Tjingo heb je  dus de service en expertise van een reisbureau en de snelheid en het gemak van internet!