Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
TrustPilot 9.0!

Morena Resort

Curacao - Curacao - Jan thiel baai

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Morena Resort

Curacao - Curacao - Jan thiel baai

Eco-resort aan de Caribische Zee. Appartementencomplex Morena Resort is een resort dat is opgezet met zorg voor de natuur en het ligt aan de Caribische Zee, nabij de zoutpannen van Jan Thiel. Er zijn appartementen en bungalows en het resort beschikt verder over een zwembad, een kinderbad, een restaurant en een bar. Het resort doet veel aan milieubesparende maatregelen. Boek nu uw relaxte vakantie op Curaçao!

Dicht bij het strand

Appartementen Morena Resort in Jan Thiel op Curaçao ligt in een enigszins afgelegen, maar toch toeristisch gedeelte, aan een doodlopende weg. De omgeving is glooiend en het resort grenst aan het Nationaal Park Jan Thiel met zoutpannen en verschillende boom- en cactussoorten. U bereikt het strand van Jan Thiel via een deels hellende weg na 300 meter. Het centrum Salina in Willemstad ligt op 7,5 kilometer. Bij het resort vertrekt een (shuttle)bus naar de supermarkt en is een opstapplaats voor de openbare bus naar Willemstad.

Chloorarm zwembad

Er is bij appartementen Morena Resort een chloorarm zwembad aanwezig. Het is onregelmatig gevormd en de afmetingen zijn maximaal 22 meter bij gemiddeld 7 meter. Het heeft een geleidelijk aflopende bodem vanaf het terras en er is een zitgedeelte. Bij het zwembad is ook een zwembadterras met heerlijke ligbedden met matras, luifels, bijzettafels en douches. Tussen de gebouwen van het complex is een verzorgde en weelderige tuin.

Weinig sport- en amusementsaanbod

Appartementen Morena Resort biedt geen mogelijkheden aan om te sporten. Het is ook nog maar de vraag wie er tijdens een rustige vakantie aan de Caribische Zee nog behoefte heeft om zich in het zweet te werken. Misschien dat u zich dan ook meer thuis voelt bij de Mazzai Spa op het resort. Daar kunt u heerlijk ontspannen en diverse massages en gezichtsbehandelingen ondergaan. Er wordt verder ook geen amusement aangeboden op het complex.

Speciaal voor uw kinderen

Bij appartementen Morena Resort is een speciaal zwembad voor kleine kinderen. Het heeft een geleidelijk aflopende bodem vanaf het terras en is maximaal 30 centimeter diep. De afmeting bedraagt maximaal 6,5 meter bij gemiddeld 6 meter. Ook is er nog een speeltoestel op zand.

Appartementen en bungalows

Appartementen Morena Resort bestaat uit een faciliteitengebouw, 4 gebouwen met appartementen en 25 bungalows. De inrichting is verzorgd en de appartementen en bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een flatscreen televisie en beschikt elk appartement over airco.

Verblijf op basis van logies of logies-ontbijt

Wie vakantie komt vieren in appartementen Morena Resort kan kiezen uit 2 verblijfssoorten: op basis van logies of op basis van logies-ontbijt. Restaurant Fuego is een verzorgd ingericht à-la-carterestaurant in de openlucht. Ook is er een overdekte buitenbar met een terras aanwezig. Bij de receptie vindt u nog een verzorgd ingerichte lounge. In de openbare ruimten kunt u gebruik maken van wireless internet. Het resort heeft het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn er diverse milieubesparende maatregelen zoals afvalreductie, afvalscheiding, energiebesparing en waterbesparing. Ook tijdens uw vakantie wordt er dus aan het milieu gedacht. Veel plezier gewenst!

AR
AL