Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
TrustPilot 9.0!

Club Daidalos

Griekenland - Kos - Antimachia

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur 0 dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Club Daidalos

Griekenland - Kos - Antimachia

Spring in het zwembad op 60 meter boven de zee. ROBINSON Club Daidalos is op een klif gebouwd, de lift brengt je zo naar de Egeïsche Zee. Het is eigenlijk een klein dorp met smalle straatjes en kleurige en geurige bougainville. Waar je ook staat, het uitzicht op de Egeïsche Zee is hier altijd fijn. Hier heerst Poseidon, de Griekse God van de Zee. Door de lekkere wind op zee kun je altijd heerlijk zeilen en surfen. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras, airconditioning, satelliettelevisie en vanuit de meeste kamers kijk je uit op de Egeïsche Zee. Dat is lekker wakker worden hoor....

Voor de kinderen
babybedje, er is een apart kinderrestaurant en er is een kindermenu of kinderbuffet aanwezig. In het restaurant zijn kinderstoelen verkrijgbaar., babyfoon (op aanvraag, bij boeking opgeven), ROBY Club, leeftijd van 3-6 jaar, ROBY zwemschool® (tegen betaling), gratis babyset met o.a. aankleedkussen, po, buggy, R.O.B.Y, leeftijd van 7-12 jaar, ROBS, leeftijd van 13-17 jaar, buggyverhuur en kinderstoelen aanwezig.

AR