Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Mercure Resort Sanur

Indonesie - Bali - Sanur

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Mercure Resort Sanur

Indonesie - Bali - Sanur

Hotel uit de Mercure-keten. Hotel Mercure Resort Sanur is een direct aan het strand gelegen hotel uit de Mercure-keten en bestaat uit verschillende (bungalow)gebouwen met rieten daken en elk 4,6 of 8 ingerichte kamers. Het complex beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse zwembaden en een uitgebreid amusementsprogramma. Boek nu uw vakantie naar Indonesië!

Aan een rustige weg

Het hotel Mercure Resort Sanur is aan een rustige weg gelegen, in een verder groene omgeving met woonhuizen. Het bestaat uit 41 diverse, vrij dicht bij elkaar gelegen (bungalow)gebouwen en de maximale afstand naar de receptie bedraagt zo’n 100 meter. Het strand van Sanur bereikt u na maximaal 2 treden en het centrum in de wijk Semawang ligt op 300 meter afstand. Er gaat gemiddeld 1 keer per uur een gratis (shuttle)bus van de accommodatie naar het centrum.

Diverse zwembaden

Er liggen verschillende zwembaden bij hotel Mercure Resort Sanur. Het grootste bad ligt bij de buitenbar en is 20 meter bij gemiddeld 14 meter groot. Het beschikt over een fontein, een waterval, een waterpolodoel en treden in het water. Ook het tweede zwembad ligt bij deze bar, maar is een stuk kleiner: 6 bij maximaal 6 meter. Het is ondiep, namelijk maximaal 90 centimeter. Bij het restaurant is nog een wat groter zwembad van 20 bij maximaal 9,5 meter groot. Er zijn zwembadterrassen met ligbedden (met matras), parasols en een badhanddoekenservice.

Lekker tennissen en duiken

Wie wil sporten bij hotel Mercure Resort Sanur, kan gaan tennissen op de betonnen tennisbaan of naar de fitness gaan. Ook zijn er uitgebreide duikmogelijkheden bij de duikschool bij het hotel. Daarnaast is het mogelijk om te gaan tafeltennissen of volleyballen. Ontspanning krijgt u in het wellnesscenter met onder andere een kruidenbad, aromatherapie en een schoonheidsbehandeling. In de avond is er 5 keer per week amusement bij het restaurant met bijvoorbeeld een folkloristisch optreden of livemuziek.

Diverse faciliteiten voor kinderen

Hotel Mercure Resort Sanur beschikt over een speeltoestel op zand en er worden ook dagelijks leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. U moet dan denken aan zaken als knutselen, tekenen en films kijken.

Verzorgde kamers

Hotel Mercure Resort Sanur werd in 1986 gebouwd en in 1997 en 2004 geheel gerenoveerd. Er zijn in totaal 189 kamers, voornamelijk kamers voor 2 personen. Maar er zijn ook familiekamers en luxere suites. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook beschikken ze allemaal over een balkon of terras met zitje.

Verzorging op basis van logies/ontbijt en halfpension

U kunt kiezen of u in hotel Mercure Resort Sanur wilt verblijven op basis van logies/ontbijt of halfpension. Het restaurant heet Pandawa en is verzorgd ingericht in de openlucht (maar wel overdekt). Het ontbijt is een uitgebreid buffet, de lunch en het diner zijn een menu zonder keuze. Bij hoge bezetting zijn de lunch en het diner ook in buffetvorm. Ook is het mogelijk om à-la-carte te gaan eten in dit restaurant. Daarnaast zijn er nog 2 bars op het complex aanwezig: de overdekte buitenbar Sahadewa en Bar Breeze.

AR
AL
JI