Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
TrustPilot 9.0!

Cisano en San Vito

Italie - Gardameer - Cisano di bardolino

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Cisano en San Vito

Italie - Gardameer - Cisano di bardolino

Kamperen aan het Gardameer. Heerlijk kamperen aan het Gardameer, het kan op camping Cisano & San Vito. Het grootste meer van Italië is een favoriete vakantiebestemming, zowel voor Italianen zelf als voor buitenlandse toeristen. De omgeving leent zich uitstekend voor uitstapjes naar beroemde Italiaanse steden als Verona en Venetië. Het is heerlijk zonnen op het strand langs het meer, terwijl op en in het water gezwommen, gedoken, gesurft en gezeild wordt. Fietsen, wandelen, wijn proeven en dwalen door pittoreske dorpjes behoort allemaal tot de mogelijkheden. Cisano & San Vito is een heerlijke bestemming voor een veelzijdige vakantie voor het hele gezin. Boek nu!

Direct aan het Gardameer gelegen

Camping en bungalowpark Cisano & San Vito ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer bij het gehucht Cisano. De camping bestaat uit twee delen, die van elkaar gescheiden zijn door een drukke, doorgaande weg. Een tunnel verbindt de beide zijden van de camping. Aan de overzijde van de weg staan de bungalows, stacaravans en ingerichte tenten, net als diverse faciliteiten. De camping ligt direct aan het strand van het Gardameer. Cisano ligt op nog geen 500 meter, terwijl u in het centrum Bardolino bent binnen drie kilometer. Bardolino is een leuk toeristisch plaatsje met een pittoresk vissershaventje en autoluwe straatjes. De plaats staat bekend om de gelijknamige – en heerlijke – Bardolinowijn. Geniet hiervan tijdens uw verblijf!

Zwembaden, activiteiten en sport/spel

De camping beschikt over twee zwembaden, een in Cisano, een in San Vito. Langs de zwembaden liggen terrassen met gratis gebruik van parasols en ligbedden. Ook op het strand bij de camping staan ligbedden en parasols ter uw beschikking. U kunt ook tennissen (zelf rackets meenemen!) of deelnemen aan de activiteiten die overdag en 's avonds worden georganiseerd van half mei tot en met augustus voor volwassenen en kinderen (4 t/m 12). De voertaal is Nederlands. Bij het kinderbad is een badmeester aanwezig. Er is een speeltuin en ook op het strand staan enkele speeltoestellen. U kunt fietsen huren om op deze manier de fraaie omgeving van camping Cisano & San Vito te verkennen.

Standplaatsen, ingerichte tenten, stacaravans en bungalows

De standplaatsen voor de eigen tent of caravan in het Cisano-deel (aan het meer) zijn circa 50 m² en in San Vito 35 m². De ondergrond is gras of zand. Iedere standplaats heeft zijn eigen elektra-aansluiting, maar geen wateraansluiting. Er zijn sowieso weinig watertappunten op het terrein. De standplaatsen zijn van elkaar gescheiden met begroeiing. In Cisano heeft ongeveer de helft van de standplaatsen schaduw, in San Vito zijn er geen schaduwrijke plaatsen beschikbaar. Verspreid over het terrein staan goed ingerichte sanitaire gebouwen met toiletten, douches, (af)wasbakken en wasdrogers. Koelkastjes kunnen ter plekke gehuurd worden. Als u wel wilt genieten van de voordelen van een camping – lekker de hele dag buiten zijn – maar niet zelf een tent wilt opzetten, kunt u deze camping kiezen voor een compleet ingerichte tent, een stacaravan met airco of een bungalow.

Restaurant, ijskraam en supermarkt

Aan beide zijden van Cisano & San Vito is een bar/restaurant. In het Cisano-restaurant kunt u ook eten afhalen. Daarnaast is er een ijskraampje en een goed ingerichte supermarkt.

AR
JI