Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Gemelos 22

Spanje - Costa blanca - Benidorm

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Gemelos 22

Spanje - Costa blanca - Benidorm

Kies ook voor een prachtige strandvakantie.
Aan de oostkust van Spanje ligt de stad Benidorm, bekend om zijn toeristenindustrie en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Hier zijn vele toeristenaccommodaties, waaronder het appartementencomplex Gemelos 22. In dit hoge gebouw wordt een deel van de appartementen verhuurd aan toeristen. Er zijn diverse zwembaden en sportmogelijkheden en het strand ligt er op slechts enkele honderden meters vandaan. Ook winkels en het centrum van Benidorm zijn te voet of met het openbaar vervoer goed te bereiken. Ziet u zo’n heerlijke strandvakantie wel zitten? Boek dan nu uw appartement in Benidorm!

Dicht bij het centrum en het strand

Het gebouw is gevestigd aan een vrij drukke weg in de toeristenwijk Rincón de Loix. Rondom appartementencomplex Gemelos 22 liggen andere hoge- en middelhoge gebouwen met een toeristische bestemming. In de nabije omgeving zijn het Levantestrand en het centrum van Rincón de Loix. De afstand tot het oude stadscentrum van Benidorm bedraagt ruim twee kilometer. El Altet, de internationale luchthaven van Alicante, bevindt zich op ongeveer drie kwartier rijden van het appartementencomplex. Vanaf het vliegveld vertrekken diverse bussen richting Benidorm. Zo kunt u dus op een eenvoudige manier aankomen op uw plaats van bestemming.

Twee buitenbaden en een binnenbad

Voor de gasten van appartementencomplex Gemelos 22 zijn er twee vrij grote buitenbaden en een kleiner binnenbad, dat verwarmd kan worden. Voor kinderen zijn er een speeltuin en een apart buitenbad met toezicht. Bij de buitenbaden liggen een zonneterras en een zonneweide, dus u kunt hier heerlijk aan uw vakantiekleurtje werken. Grenzend aan de zwembaden is een prachtig onderhouden tuin met gazons, palmbomen en bloemperken. Voor sportief vermaak kan men terecht op de tennisbaan, het sportveld (compleet met doelen) of de jeu de boulesbaan. De receptie is dagelijks geopend en gehuisvest in Fincas Benidorm, het reserveringskantoor van het complex, op een kilometer ervandaan. Overigens kunt u hier niet met creditcards betalen.

Appartementen met 2 of 3 kamers

Van de kamers die zich in appartementencomplex Gemelos 22 bevinden, is een aantal bestemd voor de verhuur aan toeristen. Het verhuurgedeelte bestaat uit twee- en driekamerappartementen die een volledig ingerichte open keuken, een uitgebreide badkamer, een televisie en airconditioning hebben. De kamers zijn voorzien van een ruim balkon, dat uitkijkt op de bebouwing en levendige straten in de directe omgeving. Het appartementencomplex bestaat in totaal uit drie gebouwen van maar liefst 31 etages. In elk daarvan zijn enkele liften aanwezig.

Alleen logies mogelijk

Er bevinden zich geen restaurants en bars in appartementencomplex Gemelos 22 en men kan er dus alleen een kamer reserveren op basis van logies. Voor het ontbijt, het diner, versnaperingen en overige maaltijden zijn in de nabijheid van het toeristencomplex diverse restaurants en bars te vinden. Doordat de appartementen van een keuken zijn voorzien en er ook een supermarkt dichtbij is, kunt u alle maaltijden of een deel daarvan desgewenst ook zelf verzorgen. Voor welke mogelijkheid u ook kiest, u zult zich vast en zeker prima vermaken tijdens uw vakantie in Benidorm. Wij wensen u veel plezier aan de Costa Blanca!

JI
PK