Informatie over Verenigde Staten

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Verenigde Staten

Op vakantie naar de Verenigde Staten. De Verenigde Staten zijn zo groot en veelzijdig dat daar voor iedere vakantieganger wel wat te beleven is: stedentrips naar New York of San Francisco, met de camper door de Mid-West rijden, skiën in de Rocky Mountains of een strandvakantie in Florida met een bezoek aan Disneyland.

De VS: een veelzijdig vakantieland

De Verenigde Staten – 50 staten bij elkaar – zijn groot. Het land loopt van Canada tot de Golf van Mexico en dan zijn het noordelijke Alaska en de zuidelijke eilanden als Hawaï nog niet eens meegerekend. Kenmerkend voor het land is de vele ruimte; buiten dichtbevolkte stedelijke gebieden kunt u genieten van een leeg, weids en zeer divers landschap – van moerassen tot woestijn en van vlak land tot intrigerende canyons en hoge bergen. De bekendste steden zijn New York, Chicago en Washington aan de oostkust, San Francisco en Los Angelos aan de oostkust, terwijl Miami en Houston in het zuiden liggen. Amerikanen zelf verplaatsen zich vaak per vliegtuig van de ene naar de andere kant van het land.

Zonnen en surfen

Wilt u op vakantie naar de Verenigde Staten voor een heerlijke strandvakantie dan is Florida dankzij zijn lange kustlijn en warme klimaat een prima optie. Er zijn stranden te kust en te keur: een rustig zandstrand vindt u op bijvoorbeeld op het eiland Key Biscane terwijl het op Miami Beach altijd druk is. Een geliefd strand is het brede zandstrand Coronada Beach ten zuiden van San Diego, net als het witte zand van Kahanamoku Beach in Oahu op Hawaï.

Alle klimaten in één land

U kunt zich voorstellen dat van een land dat zo groot en divers is, het weertype niet zo eenvoudig te beschrijven is. Als u weet waar u op vakantie gaat in de Verenigde Staten, kunt u voor die bestemming kijken wat de beste reismaanden zijn. Als u bijvoorbeeld een stedentrip naar New York wilt maken, zijn het voor- en het najaar goede seizoenen. De zomers zijn heet en vooral heel vochtig in de Big Apple, terwijl het er in de winter bitterkoud kan zijn. Florida daarentegen is een prima winterbestemming.

Stedentrips, natuurparken, cowboys en indianen

Er zijn genoeg steden in de Verenigde Staten die zich lenen voor een fascinerende stedentrip. In steden als New York, Chicago of San Francisco vindt u musea met indrukwekkende collecties en fraaie gebouwen en bruggen. Veel toeristen gaan op vakantie naar de Verenigde Staten om een of meer natuurparken te bezoeken. Yellowstone Park, de Grand Canyon en Yosemite Park behoren tot de meest bezochte natuurgebieden. Cowboys en Indianen spreken ook altijd tot de verbeelding. U kunt tijdens uw vakantie in de Verenigde Staten op een ranch verblijven. Als u kennis wilt maken met de cultuur van de oorspronkelijke inwoners van de VS, dan is een bezoek aan het Pueblo Cultural Center in Albuquerque (New Mexico) zeker de moeite waard.

Bruisend nachtleven

Wilt u tijdens uw vakantie in de Verenigde Staten genieten van het nachtleven, dan vindt u in alle grote steden alles waar u naar op zoek bent. Reist u met uw camper dwars door het land heen, dan bent u aangewezen op een lokale diner en hier en daar een kroeg.

{{mapsController.name}} op de kaart