Informatie over Zonnestrand

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Zonnestrand Sunny Beach

Zarzis: vakantie in een langgerekte palmentuin. Zarzis is een ideale bestemming voor uw vakantie als u gaat voor relaxt op het strand liggen en dit wilt afwisselen met excursies om de fantastische cultuur van Tunesië te ontdekken. Na een vlucht van ongeveer 3 uur vanaf Amsterdam wordt u verwelkomd door gastvrijheid, en kunt u genieten van een cocktail op geweldige zandstranden, onder een van de vele palmbomen.

Direct aan de kust

De badplaats Zarzis ligt op een steenworp afstand van het schiereiland Djerba. Aan de oostkant van deze plaats vindt u op ongeveer 200 kilometer de grens met Libië. Door de ligging direct aan de kust van de Middellandse Zee kunt u genieten van prachtige zandstranden, waar u de verkoeling van vele palmbomen kunt opzoeken.

Vlieg op Djerba-Zarzis airport

Als u op vakantie gaat naar Zarzis, dan vliegt u het gemakkelijkst op de internationale luchthaven Djerba-Zarzis. Deze luchthaven ligt op 60 kilometer van de stad Zarzis. Dagelijks gaan er diverse lijnvluchten naar dit vliegveld vanaf alle grote Europese luchthavens. Vliegt u vanaf Amsterdam dan bent u ongeveer 3 uur onderweg. Vanaf Djerba-Zarzis kunt u ook gemakkelijk een lijnvlucht nemen naar het andere vliegveld van Tunesië, Tunis-Carthago.

Geniet van de meest prachtige zandstranden

De gehele kust van Tunesië bestaat uit prachtige zandstranden. Het ene strand is nog mooier dan het andere. Daarmee is een vakantie in Zarzis uitermate geschikt voor reizigers die zich heerlijk willen laten verwennen met een cocktail onder een palmboom. Neem daarbij natuurlijk af en toe een duik in het heerlijke water van de Middellandse zee. Op de stranden van Zarzis hoeft u tijdens uw vakantie niet bang te zijn overspoeld te worden door verkopers, of bang te zijn dat uw spullen gestolen worden. Op alle stranden van deze stad is namelijk gratis strandbewaking aanwezig.

Afrikaans genieten bij een middellandse zeeklimaat

Gaat u op vakantie naar Zarzis, dan doet u dat het beste in de periode mei tot en met september. De temperaturen liggen dan tussen de 25 en 35 graden en de kans op regen is nihil. De temperatuur van het zeewater is in deze periode ook erg aangenaam. Het aantal dagen zon in het gebied rondom Zarzis is 324. In de winter zijn er gemiddeld 8 uren zon per dag, in de zomer zelfs 11. Gaat u in de wintermaanden, houd er dan rekening mee dat u ook, zeker voor de avonden, warme kleding bij u hebt.

Maak kennis met de cultuur van Tunesië

In de directe omgeving van Zarzis vindt u het Zoutwatermeer Lac d´El Bibane. Daarnaast kunt u vanuit Zarzis aan verschillende excursies deelnemen. Een van de meest populaire excursies neemt u mee op een boot langs de Tunesische kust. Onderweg stopt u bij een aantal (berber)dorpen, waar u kennismaakt met de typisch Tunesische cultuur en gewoonten. Een andere mogelijkheid is om een lijnvlucht te nemen naar Tunis-Carthago, en van daaruit een woestijntocht te maken tijdens uw vakantie in Zarzis.

Zarzis is vooral relaxen en cultuur

Gaat u op vakantie voor een wild uitgaansleven, dan is Zarzis voor u niet de ideale vakantiebestemming. Het stadje heeft een aantal bars, maar geen grote discotheken. Hetzelfde geldt voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve vakantie. Alleen bij de hotels zijn een aantal sportfaciliteiten.

{{mapsController.name}} op de kaart