Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Content disclaimer 

Foto's 
Foto's van accommodaties zijn altijd een weergave van een situatie in het verleden, geven slechts een algemene indruk en kunnen afkomstig zijn van meerdere aanbieders en van consumenten die deze ter beschikking hebben gesteld. Tjingo is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto's en de actuele situatie ter plekke. 
 

Omschrijvingen 
De informatie over een groot aantal bestemmingen en accommodaties is (mede) gebaseerd op de informatie van touroperators, onafhankelijke bronnen als GIATA en Toeristiek en beoordelingen van consumenten zelf. Tjingo is niet aansprakelijk bij verschillen tussen omschrijvingen en de actuele situatie ter plekke. De consument kan slechts de touroperator/ leverancier aansprakelijk houden voor verschillen tussen de officiële publicaties van de touroperator (op zijn website en in zijn brochures) en de actuele situatie ter plekke op het vakantie-adres. 
 

Kaart 
Hoewel bij het plaatsen van de accommodaties op de topografische kaart grote zorgvuldigheid in acht is genomen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten in de plaatsing van accommodaties op de topografische kaart. Ook hier geldt voor de consument een zelfstandige onderzoeksplicht als bedoeld in de vorige alinea ter zake van de officiële publicaties van de touroperator elders op het internet en elders in brochures. 
 

Belangrijk 
Ook op alle andere vlakken is uitsluitend de touroperator verantwoordelijk voor de verstrekking van juiste informatie over zijn product. Alleen de touroperator kan erop aangesproken worden als zijn productinformatie niet klopt. Raadpleeg voor boeking altijd de website en/of de brochure van de betreffende touroperator!