checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau

Disclaimer

Alle gepubliceerde reizen op deze website kunnen geboekt worden via Vidago B.V.. Op alle reizen zijn de voorwaarden van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds van toepassing, tenzij vermeld dat er aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Niets uit deze website mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vidago B.V. 3083 LE Rotterdam.

Hoewel wij grote zorg besteden aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het onverhoopt voorkomen dat je onjuistheden op de site aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende touroperator en/of luchtvaartmaatschappij.

Foto's 

Foto's van accommodaties zijn altijd een weergave van een situatie in het verleden, geven slechts een algemene indruk en kunnen afkomstig zijn van meerdere aanbieders en van consumenten die deze ter beschikking hebben gesteld. Tjingo is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto's en de actuele situatie ter plekke. 

Omschrijvingen 

De informatie over een groot aantal bestemmingen en accommodaties is (mede) gebaseerd op de informatie van touroperators, onafhankelijke bronnen en beoordelingen van consumenten zelf. Tjingo is niet aansprakelijk bij verschillen tussen omschrijvingen en de actuele situatie ter plekke. De consument kan slechts de touroperator/ leverancier aansprakelijk houden voor verschillen tussen de officiële publicaties van de touroperator (op zijn website en in zijn brochures) en de actuele situatie ter plekke op het vakantie-adres.

Belangrijk 

Ook op alle andere vlakken is uitsluitend de touroperator verantwoordelijk voor de verstrekking van juiste informatie over zijn product. Alleen de touroperator kan erop aangesproken worden als zijn productinformatie niet klopt. Raadpleeg voor boeking altijd de website en/of de brochure van de betreffende touroperator!