Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Zoover Awards

 

Zoover Awards 2018

Dinsdag 27 maart 2018 is Tjingo tijdens de Zoover Awards voor de vierde keer verkozen tot winnaar!

Ditmaal streed Tjingo mee in de categorie "Beste Zonaanbieder" voor de felbegeerde Zoover Award. Mede dankzij uw stem en vele andere duizenden trouwe klanten van Tjingo heeft Tjingo de award voor "Beste Zonaanbieder 2018" gewonnen!
Na 3 keer eerder te zijn verkozen tot "Beste online Reisbureau" is deze Award een fantastische erkenning voor onze inzet van het afgelopen jaar.
Wij zijn u  zeer erkentelijk voor het feit dat wij met maar liefst een 9,7 gemiddeld de Zoover Award hebben kunnen. Een 10 zal nooit mogelijk zijn, maar wij streven er naar om u ook komende jaren weer tot volle tevredenheid van dienst te gaan zijn.
Nogmaals onze dank!


Zoover Awards 2016

Op donderdag 21 april 2016 is Tjingo tijdens de Zoover Awards voor de derde keer verkozen tot beste online reisbureau 2016!

Van 10 februari tot en met 23 maart kon er via Zoover weer gestemd worden op beste reisaanbieders van Nederland. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland.

Sinds november 2015 is Tjingo onderdeel van Reas Reizen. Reas Reizen is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Reas Reizen is net zoals Tjingo gevestigd in Rotterdam en is al 3x eerder uitgeroepen tot hét beste reisbureau van Nederland. Zoals u hieruit kunt opmaken bent u zowel online op www.tjingo.nl als in de winkel van Reas Reizen verzekerd van de beste service en de scherpste prijs!

Uiteraard willen wij alle stemmers enorm bedanken voor hun stem!


Zoover Awards 2014

Op donderdag 17 april 2014 werden weer de Zoover Awards uitgereikt en dit jaar zijn wij voor de derde keer op rij verkozen tot populairste online reisbureau 2014!

In de maanden februari en maart konden reisliefhebbers uit Nederland via Zoover stemmen op hun favoriete reisorganisaties. De prestigieuze Zoover Awards zijn sinds een aantal jaar toonaangevend binnen de reisbranche en worden dan ook gezien als dé publieksprijzen voor reizend Nederland.

Elk jaar worden de Zoover Awards populairder. Dit jaar werd er meer dan ooit gestemd. Zoover ontving 175.000 stemmen in 27 categorieën. Met zoveel stemmen is dat een extra erkenning voor deze mooie prijs. Extra trots zijn wij erop dat onze stemmers onze service met een uitmuntende 8,78 hebben beoordeeld. Tevreden klanten, er is geen mooier compliment dan dat.

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft weer ontzettend bedanken voor hun stem. Op naar volgend jaar!


Zoover Awards 2013

Op 22 april 2013 is Tjingo bij de Zoover Awards verkozen tot zowel Beste Online reisbureau 2013 als Populairste Online Reisbureau 2013!

De afgelopen weken konden reisliefhebbers uit Nederland via de Zoover Awards stemmen op hun favoriete reisorganisatie. De prestigieuze Zoover Awards zijn sinds de start in 2009 toonaangevend binnen de reisbranche en worden dan ook gezien als dé publieksprijzen voor reizend Nederland.

In 25 categorieën hebben meer dan 150.000 bezoekers van Zoover.nl met hun stemmen bepaald wie er binnen de reiswereld deze welverdiende publieksprijs verdient. Zoover is met meer dan een miljoen beoordelingen van accommodaties, plaatsen en landen wereldwijd de grootste en onafhankelijkste beoordelingssite in Nederland. Binnen iedere categorie werden er twee Awards vergeven, namelijk de ‘populairste’ binnen de categorie en de ‘beste’ binnen de categorie.

Met een ruime meerderheid (67%) van de stemmen heeft Tjingo in de categorie Online Reisbureau 2013 beide awards gewonnen. Concurrenten D-reizen en Expedia bleven daarmee ruim achter. Met een gemiddelde waardering van 8,5 erkennen de bezoekers van Zoover Tjingo als beste en populairste online reisbureau van 2013. Eerder, in 2011, mocht Tjingo ook beide Awards in ontvangst nemen.

Tjingo bestaat nu ruim 7 jaar en groeit jaarlijks nog steeds met dubbele cijfers. We bedanken onze klanten en toeleveranciers voor het gestelde vertrouwen in ons. Tjingo streeft naar een continue verbetering, zodat wij ook volgend jaar deze awards weer in de wacht kunnen slepen. Wij zijn vereerd dat wij ons in ieder geval een jaar lang Beste Online Reisbureau en Populairste Online Reisbureau van Nederland mogen noemen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!