checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
01 mei 2020

Laat je tijdens je volgende vakantie eens lekker in de watten leggen in Nederland. Niet al te ver van huis en verspreid over ons mooie land vind je de luxe vakantieparken van EuroParcs. Hoogwaardige resorts, gelegen op een unieke en aantrekkelijke locatie die je rust en ruimte bieden. Hier ontsnap je gemakkelijk en voordelig aan je dagelijkse druktes en bovendien ben je verzekerd van een topservice en een breed scala aan hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen. Tijdens je verblijf is er altijd wel iets leuks te doen, zien en beleven in het resort waar je verblijft of de omgeving. Is dit iets voor jou?

Je kunt ook je Corendon voucher gebruiken voor deze vakantie in eigen land!

De luxe vakantieparken van EuroParcs staan garant voor een flinke dosis vakantiepret en bieden voor ieder wat wils. De organisatie won in 2019 niet voor niets de Zoover Award voor beste Vakantiepark Aanbieder. Het weerspiegelt de grote tevredenheid van gasten en de hoge mate van kwaliteit van de faciliteiten en service van de vakantieparken. T

De mooiste vakantiebestemmingen in Nederland

Verspreid over ons mooie landje vind je maar liefst 14 vakantieparken van EuroParcs. Alle resorts liggen op een unieke locatie waar je volop keuze hebt uit leuke uitstapjes. Verblijf jij tijdens je volgende vakantie het liefst in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Noord-Brabant, Overijssel, Gelderland of Limburg?

Bij Corendon boek je gemakkelijk een voordelige vakantie naar één van de EuroParcs vakantieparken in Nederland. Leuk is dat veel faciliteiten van de vakantieparken al bij de prijs zijn inbegrepen. Ook het verblijf zelf hoeft niet veel te kosten. Zo wordt luxe en comfort bereikbaar voor gasten met een hoog of laag budget. Ben jij klaar om de mooiste herinneringen te maken op eigen bodem? Dan is een vakantie in een van de EuroParcs vakantieparken met Corendon echt iets voor jou.

Let op: Vanwege het coronavirus COVID-19 zijn diverse faciliteiten op de vakantieparken tijdelijk gesloten. Tijdens je verblijf biedt EuroParcs je zoveel mogelijk alternatieven, waar mogelijk in bijvoorbeeld afhaal- en/of bezorgservice van maaltijden. En uiteraard kun je genieten van de prachtige groene omgeving, het buitenleven en het even lekker weg van huis zijn. Zodra de maatregelen het toelaten kun je weer volop gebruikmaken van alle faciliteiten.

Wil jij jouw coronavoucher inleveren op één van deze prachtige vakantieparken?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit kan telefonisch op het nummer 088-6655999
Of via een mail te sturen naar info@tjingo.nl

Of een offerte-aanvraag indienen via deze link.