checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
12 maart 2024

Nieuwe plannen: MSC Cruises ruilt Rode Zee voor Canarische Eilanden

MSC Cruises heeft goed nieuws aangekondigd met gloednieuwe routes van en naar de Canarische Eilanden. Deze primeur vervangt het eerder geplande Rode Zee Winter 2024-25 programma van MSC Opera, dat is geannuleerd vanwege het huidige geopolitieke klimaat in die regio.

Twee betoverende reisroutes met MSC Opera
Van 8 november 2024 tot 21 maart 2025 zal MSC Opera twee verschillende reisroutes van zeven nachten aanbieden, met inscheping in Las Palmas op Gran Canaria op vrijdag en Santa Cruz de Tenerife op zondag. Deze routes kunnen ook gecombineerd worden tot een uitgebreide veertien nachten durende cruise, waardoor gasten nog meer fascinerende bestemmingen kunnen ontdekken.

Met zes aanloophavens op elke route, waaronder Canarische Eilanden, Madeira en Marokko, krijgen cruisereizigers ruimschoots de gelegenheid om te genieten van de rijke cultuur, opmerkelijke landschappen en interessante attracties van elke unieke bestemming. Verlengde verblijven in havens bieden de mogelijkheid om ten volle te genieten van alles wat elke bruisende locatie te bieden heeft.

Populaire bestemmingen gemakkelijk bereikbaar
Met regelmatige internationale vluchten naar Gran Canaria en Tenerife zijn deze nieuwe routes eenvoudig bereikbaar voor Belgische en Nederlandse vakantiegangers. Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises, benadrukt het gegarandeerde succes van deze routes, die perfect aansluiten op de immense populariteit van de Canarische Eilanden in de wintermaanden.

Ontdek meer en vraag vrijblijvend een offerte aan.