ACTIE: geen aanbetaling bij Corendon en TUI!
X
checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
31 augustus 2023

Riu Caribe: gerenoveerd en ready to party

Het befaamde Riu Caribe hotel in Cancun heeft een opvallende metamorfose ondergaan, waarbij het streeft naar kwaliteit in Mexico. Het hotel, dat sinds 2003 onder de vlag van RIU Hotels & Resorts opereert, heeft eerder in 2013 al een renovatie ondergaan. Nu wordt er ook nog een leuk extraatje toegevoegd: RIU Party.

Wat kan je verwachten?

  • Een nieuwe entree en gerestylede kamers.
  • Niet één, maar vier zwembaden!
  • Exclusief RIU Party gedeelte (18+) met zwembad, swim-up bar en podia
  • Een nieuw Kulinarium restaurant, sports bar met terras, Pepe's Food Grill, Taco station 'Tiki Taco'
  • Een nieuwe binnenspeeltuin voor kinderen

Eén van de meest opmerkelijke hoogtepunten van de heropening van Riu Caribe is de introductie van RIU Party. In een exclusieve zwembadzone worden de volgende wekelijkse themafeesten, zowel overdag als 's avonds, georganiseerd: de White Party, de Jungle Party, de Neon Party en de Pink Party.

Om in de exclusieve feestsfeer te blijven, introduceert het hotel 74 Riu Party kamers. Deze kamers nodigen je uit om volledig ondergedompeld te worden in alle festiviteiten. Doe jij ook graag een dansje mee? Dit kan al vanaf half september 2023!

Met deze vernieuwingen heeft Riu Caribe in Cancun zichzelf opnieuw uitgevonden en versterkt het zijn positie als een topbestemming voor reizigers die op zoek zijn naar kwaliteit, stijl en een bruisende feestervaring in het hart van Mexico.