checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
30 maart 2020

Annulering alle vluchten t/m 6 mei

Steeds meer landen stellen vanwege het coronavirus toegangsbeperkingen in. Ook is het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken om alleen naar het buitenland te reizen als dit noodzakelijk is. Daarom hebben we besloten om alle vluchten van en naar Nederland t/m 6 mei te annuleren. Is je heenvlucht voor 7 mei en je terugvlucht daarna, dan wordt je hele boeking geannuleerd. De hoofdboeker ontvangt hierover een e-mail.

Repatriëringsvluchten
We voeren nog wel repatriëringsvluchten uit in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ben je nog in het buitenland en wil je naar Nederland, meld je dan bij het meldpunt Bijzondere Bijstand Buitenland.

Na 6 mei
Het kabinet kondigde op 23 maart nieuwe maatregelen in Nederland aan. Vooralsnog hebben deze geen gevolg voor onze vluchten, maar het is mogelijk dat we ook vluchten na 6 mei moeten annuleren. We volgen daarvoor het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereld Gezondsheidsorganisatie. Als je nu een ticket boekt na 6 mei, kan het zijn dat we je vlucht annuleren. In dat geval ontvang je hierover een e-mail. Je krijgt dan een voucher waarmee je later voor hetzelfde bedrag een nieuw ticket kunt boeken.
 

Voucher

Als je vlucht is geannuleerd, krijg je van ons een e-mail. Hierin staat dat je een voucher ontvangt ter waarde van het volledige bedrag van je boeking. We hebben hiervoor gekozen omdat dit een heel uitzonderlijke situatie is, waarin we ontzettend veel vluchten hebben geannuleerd. Met deze voucher kun je op een later moment een nieuwe vlucht bij ons boeken naar een bestemming naar keuze.

Voorwaarden voucher 

- De voucher is 1 jaar geldig vanaf het moment dat je hem hebt ontvangen.

- Je kunt de voucher gebruiken voor alle vluchten t/m 31 oktober 2021.

- Je hoeft je voucher niet in 1 keer op te maken. Als er nog een bedrag over is, kun je dit gebruiken voor een volgende boeking, totdat het saldo op is of de geldigheidsdatum is verstreken.

Aanvraag terugbetaling na 1 jaar
Als je de voucher na 1 jaar niet of niet helemaal hebt gebruikt, kun je een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het hele bedrag van de voucher zijn of voor het restbedrag.