Informatie over Belek

Populaire accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Goedkoopste accommodaties

{{result.Accommodation.AccommodationType.Name}} {{result.Accommodation.Chain.Name}} {{result.Accommodation.Name}}
{{result.Accommodation.Place.Region.Country.Name}} {{result.Accommodation.Place.Region.Name}} {{result.Accommodation.Place.Name}}
v.a. {{result.PriceDetails.Price.Value | pytonFormattingDotCurrencyFormatter : result.PriceDetails.Price.Currency : {wholeEuros:true} }}
»

Vakantie Belek

Het voormalige dorpje Belek in Turkije is uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. En dat is niet vreemd, want de vele all-inclusive hotels spreken veel mensen aan. Heerlijk weer, goede accommodaties, lekker eten: een perfecte vakantie!

Lekker all-inclusive genieten tijdens uw vakantie in Belek

Belek is een voormalig ietwat afgelegen dorp, dat de laatste jaren steeds meer is uitgegroeid tot een echte badplaats. Het toeristische gedeelte met veel hotels van Belek ligt aan zee. Het centrum ligt verder landinwaarts, maar omdat de hotels voor het grootste gedeelte all-inclusive zijn, komen daar maar weinig toeristen. Wel zijn hier een flink aantal op toeristen gerichte winkeltjes. Maar eetgelegenheden zult u er veel minder aantreffen. Belek ligt aan de Turkse Rivièra, aan de oostkant van Antalya.

Vlotte reis naar uw vakantiebestemming Belek

Op een half uur rijden van vliegveld Antalya, waar u in vier uur naartoe vliegt vanuit Nederland, ligt Belek. Uiteraard is het mogelijk om vanaf het vliegtuig met eigen vervoer (huurauto of taxi) te reizen, maar de transfer naar uw hotel zit over het algemeen bij de complete reissom inbegrepen.

Van alle gemakken voorzien op het zandstrand van Belek

Het Belek-strand is een typisch zandstrand. Het ligt voor de zonaanbidders en strandfanaten uitdagend uitgestrekt over de hele plaats. U kunt bij wijze van spreken zo vanuit uw hotelkamer het prachtige strand opwandelen. Zowel de sanitaire faciliteiten als de ligbedden, matrassen, parasols en wind- en zonneschermen zijn gratis te gebruiken. Er zijn strandwachten aanwezig.

Belek: vakantie in mediterraan klimaat

Wilt u een zomervakantie boeken in Belek? Dat is een uitstekend plan! Van mei tot en met september kunt u in deze Turkse badplaats profiteren van alle geneugten die het mediterrane klimaat van de Turkse Rivièra biedt. Het Taurus-gebergte zorgt er bovendien voor dat de koude noordenwinden in de winter het klimaat niet beïnvloeden.

Proef de Turkse cultuur in de buurt van uw vakantiebestemming Belek

Als u tijdens uw vakantie wat wilt zien van de Turkse oudheid of tradities, dan bent u in Belek op uw plek. Excursies kunt u vanuit Belek boeken naar bijvoorbeeld de oude steden Aspendos (met het amfitheater, waarin 's zomers geregeld concerten plaatsvinden), Side, Olympos, Myra en Perge. De druipsteengrotten van Damlatas in Antalya zijn de ook moeite waard voor een bezoek. Een boottocht langs de kust van de Turkse Rivièra is altijd een fraai uitstapje en verder kunnen we u een bezoek aan de hamam aanraden. Want ook die schrob- en scrubbeurt in het badhuis maakt onderdeel uit van de Turkse cultuur.

Actief en sportief bezig in uw eigen all-inclusive hotel in Belek

In het centrum van Belek vindt u vrijwel geen uitgaansgelegenheden. Er zijn een paar barretjes te vinden tussen de winkeltjes, maar dat is het dan ook wel. Maar in de vele all-inclusive hotels kunt u natuurlijk naar hartenlust eten en drinken. Bovendien organiseren de hotels veel activiteiten voor hun gasten. U hoeft zich hier dan ook zeker niet te vervelen tijdens uw vakantie in Belek. Wél vindt u meerder golfbanen in de regio rond Belek. Ook voor andere sporten kunt u prima in Belek terecht, al is dat dan over het algemeen bij de hotels zelf. Bij de meeste accommodaties kunt u tennissen, squashen en zeilen. Er zijn geen mogelijkheden om te duiken in Belek of naaste omgeving.

{{mapsController.name}} op de kaart