Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Prama Sanur Beach

Indonesie - Bali - Sanur

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Prama Sanur Beach

Indonesie - Bali - Sanur

Groot hotel met veel faciliteiten. Hotel Sanur Beach is een groot hotel in Sanur en biedt u heel veel faciliteiten. Het beschikt over een zwembad met Olympische afmetingen, watersportfaciliteiten bij het strand (dat direct aan het hotel gelegen is) en meerdere restaurants en bars. Boek nu en geniet van de luxe!

In een levendige omgeving

Hotel Sanur Beach in Indonesië is gelegen in een vrij levendige omgeving een het einde van een 150 meter lange oprijlaan. Het hotel bevindt zich tussen de drukke hoofdweg en het strand en staat in een groene omgeving met toeristische bebouwing rondom. Het hotel ligt direct aan het Sanur-strand, dat u bereikt via de tuin. Het centrum in de wijk Semawang ligt op zo’n 200 meter afstand. Bij het hotel ligt een grote tuin met mooie begroeiing, bomen, vijvers en Balinese decoraties.

Meerdere zwembaden

Er zijn meerdere zwembaden bij hotel Sanur Beach. Het grootste heeft Olympische afmetingen en beschikt verder over een eilandje, een fontein en een waterval. Bij strandbar Beach Bamboo ligt nog een zwembad van 19 meter bij maximaal 14 meter groot. Daar zijn een fontein, een waterpolodoel en een basket. Bij het wellnesscenter ligt nog een klein buitenzwembad van maximaal 9,5 meter bij gemiddeld 4 meter. Er zijn zwembadterrassen waar u van een badhanddoekenservice, parasols, ligbedden met matras en bijzettafels gebruik kunt maken.

Aan sport geen gebrek

Er zijn heel veel mogelijkheden om lekker te sporten bij hotel Sanur Beach. Er zijn 2 tennisbanen van gravel, een professionele fitnessruimte en dagelijks worden er leuke (sportieve) activiteiten bij het hotel georganiseerd. U moet dan denken aan aerobics en aquarobics, strandvolleybal en excursies. Op het gebied van watersport komt u hier helemaal aan uw trekken. U kunt gaan duiken of kiezen voor bananariding, bodyboards, golfsurfen, kajakken en nog veel meer! Ter ontspanning brengt u een bezoek aan het wellnesscenter met faciliteiten als aromatherapie, kruidenbad, lichaamspakking, massage en manicure.

Speciaal voor de kinderen

Bij hotel Sanur Beach zijn 2 kleine zwembaden voor kleinere kinderen, maar deze zijn niet goed van het zwembad voor volwassenen gescheiden. Er zijn speeltuinen op gras en zand en dagelijks worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar.

Verzorgd en netjes ingericht

Alle 428 kamers van het grote hotel Sanur Beach zijn netjes en verzorgd ingericht. Er zijn eenheden die verbonden zijn door een tussendeur. Alle kamers kijken uit op begroeiing. Het hotel is de afgelopen jaren regelmatig gerenoveerd.

Keuze voor all-inclusive

Hotel Sanur Beach hanteert voor een deel van haar gasten een all-inclusive formule. Er zijn maar liefst 3 restaurants op de accommodatie aanwezig. Tirta is een netjes ingericht restaurant in de openlucht, waar alle maaltijden in buffetvorm worden geserveerd. Ook is daar 2 keer per week een barbecue, die geserveerd wordt bij het openluchttheater Birma Stage. De twee andere restaurants zijn Pepper’s Latino en Basilico, waarvan de laatste een Italiaans à-la-carterestaurant is dat gelegen is aan het strand. Verder zijn er nog 3 verschillende bars op het complex aanwezig. Op het gebied van eten en drinken zal het u hier aan niets ontbreken.

AR
AL
JI