Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Bamburi Beach

Kenia - Kuststreek - Mombasa

Vertrek: o.b.v. geen voorkeur - dagen
v.a. p.p.
Package info
Vertrekdatum
Reisgezelschap 2 personen
Reisduur
Verzorging
Vervoer Inclusief vlucht
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Direct de laagste prijs berekenen!

Vertrekdatum
Laden...

Bamburi Beach

Kenia - Kuststreek - Mombasa

Hotel met luxe uitstraling. Hotel Bamburi Beach in Mombasa Noord is een schitterend hotel met een luxe uitstraling. Het beschikt over een schitterend zwembad met uitzicht op zee en door het hele hotel vindt u verschillende kleine waterpartijen, watervallen en fonteintjes. Wilde u altijd al eens naar Kenia? Boek dan nu uw onvergetelijke vakantie naar dit mooie Afrikaanse land!

In een vlakke en groene omgeving

Hotel Bamburi Beach ligt tussen de drukke hoofdweg en de zee en staat tussen verspreide bebouwing in een vlakke en groene omgeving. Het strand van Bamburi bereikt u na 15 treden. Het centrum van Mombasa ligt wat verder, namelijk op 12 kilometer afstand. In de directe omgeving zijn restaurants en een winkel met etenswaren. Op 125 meter afstand is de opstapplaats voor de minibus naar het centrum.

Mooie zwembaden met faciliteiten

Er liggen 2 prachtige zwembaden bij hotel Bamburi Beach. Ze hebben een subtropische uitstraling en zijn allebei onregelmatig gevormd. Bij het grootste bad is een jacuzzi en treden in het water en het bestaat uit 2 delen. Bij deel 1 liggen een whirlpool en een bank in het water. Deel 2 beschikt over een ondiep deel en een schiereiland met begroeiing. Het andere zwembad is wat kleiner en beschikt over een fontein en treden in het water. Er zijn verder meerdere zwembadterrassen met faciliteiten als bijvoorbeeld ligbedden met matras, parasols, bijzettafels en een handdoekenservice. Ook is er nog een dakterras, een zonneterras en zijn er faciliteiten op het strand om te zonnebaden.

Sporten bij het hotel

Hotel Bamburi Beach heeft een ruim aanbod van sportactiviteiten. U kunt gaan squashen of naar de fitness- en aerobicsruimte. Verder zijn er diverse watersporten te beoefenen, zoals windsurfen en duiken. Ook worden er dagelijks sportieve activiteiten door het hotel georganiseerd, zoals aquarobics, strandvolleybal, waterpolo of een strandwandeling.

Kindervermaak

Er is een rond zwembad met een diameter van 5,5 meter voor kinderen. Het heeft een ondiep gedeelte (en wordt maximaal 40 centimeter diep) en ligt goed van het zwembad voor volwassenen gescheiden. Bij voldoende belangstelling is er bij het hotel een amusementsprogramma voor kinderen met zaken als schminken, tekenen en zandkastelen bouwen.

Nette kamers, in groene tinten

Hotel Bamburi Beach beschikt over 150 kamers voor 2 personen. Gaat u met het gezin op vakantie? Er zijn verschillende kamers met een tussendeur. De kamers zijn netjes ingericht, in groentinten, maar wel enigszins gedateerd.

Kiezen voor all-inclusive

Een deel van de gasten verblijft bij hotel Bamburi Beach op basis van all-inclusive. Ziwani is een verzorgd en kleurrijk ingericht restaurant waar alle maaltijden in buffetvorm worden geserveerd. Drie keer per week klinkt tijdens het diner livemuziek, 1 keer per week is er een barbecue-avond. Er is ook een à-la-cartevisrestaurant, dat is ingericht als een soort grot met watervalletje en pilaren in de vorm van paddenstoelen. Ook is er nog een cafetaria in de openlucht en zijn er verschillende bars op de accommodatie. Er is een overdekte buitenbar bij het zwembad met een terras. Verder is er nog een klassieke, verzorgde bar in de vorm van een boot.

AR