Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau

Corona maatregelen Aruba

Reizen buiten Europa is vrijwel onmogelijk vanwege corona. Omdat het aantal besmettingen met het coronavirus op Aruba is afgenomen, mag Aruba weer aan het lijstje met gele reisadviezen worden toegevoegd. Gelukkig kunnen we weer gaan genieten van die hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Palm Beach, Eagle Beach, we komen eraan! 

Het aantal COVID-19 besmettingen is op Aruba heel beperkt en de verspreiding van het virus is onder controle.


 

Wat heb je nodig?

Je dient maximaal 72 uur voor vertrek een negatieve coronatest te hebben afgelegd. Wanneer de test negatief is ontvang je digitaal een gezondheidsverklaring. Je dient ook een geprinte versie mee te nemen op reis. Let op: reis je via ons met TUI of Corendon? Dan biedt de reisorganisatie de test gratis of voordeliger aan. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Als je naar Aruba afreist, moet je voorafgaand aan de reis een gezondheidsverklaring uploaden via www.edcardaruba.aw waar ook informatie te vinden is over de voorwaarden voor inreizen.
Ook moet je een immigratiekaart invullen. Onderdeel van het invullen van deze immigratiekaart is de verplichting om 72 uur voor vertrek een negatief PCR-testresultaat aan de immigratiekaart toe te voegen. Dit moet ook bij het inchecken of instappen getoond worden. Als je dit niet doet moet u zich bij aankomst op de luchthaven van Aruba laten testen en daarna in quarantaine op het testresultaat wachten (bijvoorbeeld op jouw hotelkamer).

Verder is een internationale reisverzekering verplicht. Boek deze bij, bij de vakantie of achteraf bij onzeklantenservice.

Ben je nog op zoek naar een mooie zonvakantie? Bekijk dan ons vakantieaanbod naar Bonaire.