checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
07 februari 2024

TUI Voegt Toronto, Chicago en Boston toe aan stedenaanbod

TUI laat weten dat reizigers nu kunnen uitkijken naar stedentrips naar het bruisende Toronto in Canada, en de levendige steden Chicago en Boston in de Verenigde Staten. Deze bestemmingen zijn nu te boeken en worden aangeboden in samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen, vertelt Antoin Klein Hofmeijer, Product Lead City Western Region bij TUI, aan Travmagazine.

"Vlieg bijvoorbeeld naar Toronto met Air Transat, KLM en Air Canada, naar Boston met KLM en JetBlue, en voor vluchten naar Chicago werken we samen met KLM en United Airlines," voegt Hofmeijer toe.

Tirana en Thessaloniki
Maar dat is nog niet alles! Eerder kondigde TUI aan dat Tirana, Albanië, aan het stedenaanbod wordt toegevoegd. ‘We vliegen deze bestemming vanaf april aan in samenwerking met onze partner Transavia. In Tirana hebben we een gevarieerde selectie van leuke stadshotels tot sfeervolle boutique hotels toegevoegd aan ons programma.’ Daarnaast hebben we ons accommodatie aanbod uitgebreid in Thessaloniki, na een succesvol eerste seizoen van vorig jaar.’ Dus waar wacht je nog op? Laat TUI je meenemen op een onvergetelijke stedentrip vol avontuur en ontdekkingen!