checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
19 oktober 2023

De beste hotels van Kaapverdië

Kaapverdië staat bekend om zijn betoverende stranden, warme gastvrijheid en uitstekende resorts. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, romantiek of avontuur, de hotels van Kaapverdië bieden een divers scala aan ervaringen. Laten we de schijnwerpers richten op enkele van de best beoordeelde hotels op deze prachtige eilanden.

Riu Touareg

Gelegen op Boa Vista, is het Riu Touareg Resort een oase van luxe. Dit vijfsterrenresort biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en een scala aan faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, diverse restaurants en directe toegang tot het strand. De ruime en smaakvol ingerichte kamers, evenals de uitstekende culinaire ervaringen, maken het Riu Touareg Resort tot een topbestemming voor de veeleisende reiziger.

Sol Dunas

Sol Dunas, gelegen op het eiland Sal, is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning en plezier. Dit resort biedt een scala aan activiteiten voor kinderen, evenals een prachtig zwembadcomplex, restaurants en directe toegang tot de zee. De ruime kamers en de ontspannen sfeer maken dit tot een geweldige bestemming voor een gezinsvakantie.

TUI Blue for Two Cabo Verde

Voor stellen die op zoek zijn naar een romantische ontsnapping, is TUI Blue for Two Cabo Verde de perfecte keuze. Dit resort is exclusief voor volwassenen en biedt intieme accommodaties, privéstranden en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Geniet van romantische diners bij zonsondergang en ontspan in de spa. TUI Blue for Two Cabo Verde is synoniem aan romantiek en ontspanning.

Royal Horizons Boa Vista

Als avontuur hoog op je lijst staat, zul je dol zijn op Royal Horizons Boa Vista. Gelegen op Boa Vista, biedt dit resort directe toegang tot prachtige duinlandschappen en een scala aan watersportmogelijkheden. Van kitesurfen tot quadrijden door de duinen, hier vind je avontuurlijke activiteiten in overvloed.

 Riu Cabo Verde

Riu Cabo Verde is een all-inclusive resort dat een overvloed aan eetgelegenheden, entertainment en watersporten biedt. Dit resort biedt de perfecte balans tussen ontspanning en plezier, en is ideaal voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie.

De hotels in Kaapverdië hebben voor ieder wat wils, ongeacht je leeftijd of voorkeur. Of je nu zin hebt in lekker relaxen op een rustig strand, gek bent op spannende sporten of romantische momenten met je lief wilt beleven, Kaapverdië heeft de perfecte plek voor jou. De hartelijke ontvangst en de prachtige omgeving maken deze hotels tot de ideale uitvalsbasis op deze betoverende eilanden. Kies gewoon het resort dat je het leukst vindt en maak je klaar voor een onvergetelijke tijd op deze wonderlijke plek.