checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
01 februari 2024

Top 8 Adults only hotels op Ibiza


De hotspots voor het nachtleven op Ibiza behoren tot de beste ter wereld en staan ​​bekend om hun gevarieerde muziekscene en non-stop feesten. Maar Ibiza is meer dan een feestparadijs; het is echt een parel voor natuurliefhebbers. Het eiland biedt gouden stranden, glooiende heuvels en dennenbossen maar ook zoutvelden, zoetwatermoerassen en weelderige bergen. Hoe fijn zou het zijn om deze prachtbestemming te ontdekken, met als basis een heerlijk relaxed Adults only hotel? Lees verder voor onze favorieten.

1. Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza (4*)

Het Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza kijkt uit op het zandstrand van s'Argamassa, omgeven door dennenbossen en inheemse flora. Bijzonder aan dit hotel is dat je hier verschillende workshops kunt volgen: onder andere een kook-, cocktail- of macraméworkshop. Jezelf extra verwennen? Dat kan bij Iberostar Santa Eulalia Ibiza zeker. Boek een Star Prestige kamer en geniet van premium service met een speciale receptie, een ontspanningsruimte en de exclusieve Sky Lounge, compleet met een zonneterras met Balinese bedden en een prachtige infinity pool. Zie jij jezelf hier al van het utizicht genieten?

2. THB Naeco Ibiza (4*)

Dit prachtige hotel is recentelijk compleet gerenoveerd. Het THB Naeco Ibiza Hotel is een nieuw concept gelegen in de prachtige omgeving van de Baai van San Antonio, een van de meest adembenemende baaien van de Middellandse Zee. Wat THB Naeco Ibiza een unieke touch geeft is dat elke verdieping in het hotel biedt een andere en originele inrichting van de kamers. De accommodatiemogelijkheden zijn bed & breakfast of halfpension. Het ontbijt bestaat uit een heerlijk brunchbuffet, terwijl het diner à la carte wordt geserveerd. Klaar om in de watten gelegd te worden?

3. Amare Beach (4*)

Gelegen direct aan het strand van de prachtige Bou Cove met directe toegang tot een dok, is dit de beste plek die je je kunt wensen om te genieten van een luxe vakantie met jouw partner of vrienden. Amare Beach is centraal gelegen; de luchthaven van Ibiza ligt op slechts 20 kilometer afstand, en San Antoni de Portmany, het beroemde recreatie- en uitgaanscentrum van het eiland, ligt slechts 4 kilometer verderop. Bovendien ligt de charmante stad Ibiza op 25 minuten rijden met de auto. Naast drie zwembaden en een Beach Club biedt Amare Beach een schitterend panoramisch uitzicht op hun eigen rooftop bar. Waar wacht je nog op?

4. Melià Ibiza

Het wordt bijna moeilijk kiezen tussen al die indrukwekkende infinity pools, vind je ook niet? Melià Ibiza biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Deze accommodatie is de perfecte plek voor een paar dagen ontspanning in het charmante stadje Santa Eulalia del Río. Met moderne kamers en premium service van The Level, met exclusieve voorzieningen en gereserveerde ruimtes, kom je niets tekort. Mis alles wat Meliá Ibiza te bieden heeft niet!

5. THB Los Molinos (4*)

Een oase van vrede en rust; dit is hoe THB Los Molinos zich karakteriseert. Het THB Los Molinos Hotel ligt in het hart van Ibiza-stad en is het hele jaar geopend. Het heeft een toplocatie met uitzicht op de zee en leidt rechtstreeks van het zwembad naar een klein zijstrand. Een van de hoogtepunten van dit hotel is de combinatie van de centrale ligging en de rustige sfeer. Vanaf je ligbed geniet je van talrijke palmbomen, hier kom je écht tot rust! En dan ’s avonds erop uit, natuurlijk.

6. Barceló Portinatx

Barceló Portinatx - Adults Only biedt een luxe en comfortabele sfeer in een van de rustigste delen van Ibiza. De prachtige omgeving, aan de oevers van een kristalheldere baai, is het perfecte decor voor een ontspannen verblijf aan zee. Ook is er voor sportliefhebbers veel te doen op het gebied van watersport-, wandel- en fietsactiviteiten. Een ander voordeel van Barceló Portinatx is dat zich bevindt aan het strand van Portinatx, een klein, idyllische baaitje met fijn zand en kristalhelder water, dicht bij het charmante Ibizaanse dorpje San Juan en op 40 minuten rijden van de haven van Ibiza. De kamers van Barceló Portinatx, waarvan de helft Junior Suites, bieden uitzicht op zee en sommige hebben een hottub op het terras. Deze luxe wil jij toch ook ervaren?

7. Alua AluaSoul Ibiza

In het moderne Alua AluaSoul Ibiza vind je alles wat je nodig hebt: een heerlijk zwembad en het strand Cala Martina Beach op loopafstand. Hier verblijf je op basis van Half Pension of All-Inclusive. Geniet van het heerlijke eten van Kentia Bar, het buffetrestaurant of het verrukkelijke á la carte restaurant, waar je 1 keer per week gratis mag dineren. Ook is er overdag en ’s avonds voldoende entertainment, dus hier verveel je je echt nooit! Pak jij je koffers alvast?

8. Sandos El Greco (4*)

Sandos El Greco ligt dicht bij het strand, wandelpaden en restaurants van Portinatx. Portinatx is een afgelegen resort in het uiterste noorden van Ibiza dat rust en stilte combineert met een chique sfeer in de avonduren. Bij Sandos El Greco geniet je van een buffetrestaurant, 2 bars, 2 snackbars en een Mediterraans à-la-carterestaurant met een buitenterras; er is dus voor ieder wat wils. Als kers op de taart bereik je via een trap van het hotel de grootste baai van Portinatx. Heerlijk relaxen kun je hier ongetwijfeld!